Pozdravujem, manzelovi sa pacili knihy od Dominika Dana. Mal ich len z kniznice. Rada by som mu nejake kupila na vianoce. Viete mi poradit, ktore su take najlepsie z jeho tvorby? Ktore vas zaujali? Dakujem
Za mna Bestia.
Bestia. no vsetky su dobre, okrem tej, o M. Kovacovi ml. nie ze by bola zla, ale vela politiky a strasne zdlhava. tomu, ktoo s tymito knihami zacina, neodporucam prave touto zacinat,a le on ak ich pozna, tak nebude mat problem. moja mama ma vsetky
@liliana363 no ja určite odporúčam čítať ich chronologicky podľa deja (zoradenie nájdeš na wikipedii). Okrem jednotlivých kriminálnych prípadov sa tam odohrávajú aj osudy jednotlivých postáv a má to úplne iný spád, keď to poznáš od začiatku a nie na preskačku. Takže odporúčam začať Uzol, Básnik, Nežná fatamorgána. A k vianociam bude dúfam novinka, na tú sa ako skalný fanúšik teším 😍
@liliana363 ja som teraz citala niekolko za sebou a pacila sa mi nevies dna, nevies hodiny (alebo tak nejak). Klbko zmiji dost nuda za mna.
@sissy27 Má pravdu, na Wikipédii nájdeš chronológiu kníh a tiež odporúčam tak čitať
Bestia, Basnik, Mucha, Sara mam precitane vsetky.
@liliana363 za mna skus cez bazos, daju sa v perfektnom stave kupit. Ja som citala z kniznice nie podla poradia, ale teda prvych cca 10fajn potom mi to uz prislo na jedno kopyto a bolo po citatelskej laske😀 utkvel mi najviac asi Cerveny kapitan
Cela č. 17 som čítala...mm dostal na Vianoce od sestry...Za mňa totálny brak - na tom sme sa s manž. úplne zhodli...😉
Ja som začala chronologicky podľa Wikipédie. Prvá bola Popol všetkých zarovná, je dobrá, ale je príliš politická. Za mňa topka hneď druhá = Nehanebné neviniatko, vtedy som začala byť posadnutý fanúšik a začala zháňať všetky ďalšie "Dánovky" 😅. Pútavé a šokujúce sú aj Beštia , Cela číslo 17, Hriech náš každodenný, Sára, Mucha a Mucholapka. Ja som si vždy pozrela, ktorou udalosťou je inšpirovaný dej a ešte viac som sa na dielo tešila. 🙂
Ďakujem, dievčata. Pojdem postupne podla wikipedie.
mne sa najviac pacila cela cislo 17