Dobré knihy, ktoré vás oslovili

20nina14
5. jan 2021

Baby, poraďte dobre knihy na čítanie co vás oslovili ci ste prečítali na jeden hlt😊... Dakujem😊

kkkatkaaa
5. jan 2021

@20nina14 podľa toho, čo preferuješ. Ja som teraz čítala knihu Hanina hviezda, predtým Stratila sa Anna. Tá prvá je o návrate židovského dievčaťa domov, druhá krimi 😉
A knihy od Františka Kozmona - Rosnička, Potkan, Kukučka, Vlk a Červ 👌Ak máš rada krimi, odporúčam.

st_277
5. jan 2021

@20nina14 ja mám rada všetky od Jany Benkovej 🙂

exotka444
5. jan 2021

Všetky od Hajdukovej, s historických mam rada phillipu Gregory a monika wurm ma tiež dobre knihy ( hviezda nad arabským peklom napr)

baboadel
5. jan 2021

Práve som dočítala Francina vojna je to strhujúca spomienka módnej návrhárky v časoch vojny o jej zážitkoch z Terezína, lágru v Osvienčime.

jajka257
5. jan 2021

Václav neurer, Robert bryndza, Dominik dám, robin coock

ivanizna
5. jan 2021

Za mňa moja top bola Boris Starling - Vodka, krásny príbeh, Jo Nesbo je vynikajúci, ak máš rada skvelo prepracované krimi, Henry Miller, keď chceš aj nejaký erotikuš nádych 😉

deti95060810
5. jan 2021

Krstný otec - známa kniha, lepšia ako film
Dcéry Márie Terézie - historická kniha od známeho nemeckého historika, kde opisuje život od narodenia až po smrť dcéry Márie Terézie.

thewitch
6. jan 2021

No ja môžem povedať o detektívkach od Tany French - V lesích, Na veřnosti alebo teta mi raz kúpila na Vianoce keď som mala asi 16 Listy do neba, to bolo celkom pekné síce teenargerské. Ak mi niečo napadne ešte dopíšem :D

basska_b
6. jan 2021

Za mňa všetko od Dana Browna, ešte ma neskutočne bavili Gogoľove Mŕtve duše... a ešte toto od Mornštajnovej

veronikap91
6. jan 2021

Pre mňa top minulého roka boli Požierači neba, myslím, že by mohlo zaujať vcelku univerzálne 🙂

weisovameggy4444
15. jan 2021

@20nina14 knihy od Ingara Johnsruda vygoogli, ja som z neho hotova je skvelý

anniem02
18. nov 2021

@20nina14 Ahojte... Nevedeli by ste mi poradiť, kde zoženiem Zaklínača 2? Všade je vypredaný a som nedočkavá.