Dobrá čítačka kníh

vatiky
6. apr 2022

Máte prosím Vás skúsenosti s nejakou dobrou čítačkou kníh?

babababka
6. apr 2022

Už 2 mesiace mám pocketbook632 touch HD3,moja prvá čítačka,neviem porovnať,zatiaľ max.spokojnosť.Neviem,ako som mohla žiť bez nej.Ale naďalej čítam aj v papierovej forme.

vroni
6. apr 2022

Mam už 7 rokov Kindle (teda už druhú, prvú používa ďalej dcéra) a za mňa nadšenie totálne. Len si občas pripadám mimo, keď potom dobem prstom do papierovej knihy, aby som otočila stranu 🤣

avanka
6. apr 2022

@vatiky ahoj,ja mám už druhú čítačku pocketbook ,touch Lux 3 a teraz mám už druhý rok touch Lux 5, so smart podsvietením
Je to výborná značka

kofa77
6. apr 2022

mam tuto
https://www.alza.sk/pocketbook-632-touch-hd-3-s...
zmesti sa do nej ovela viac knih-aj ked to ani nevyuzijem, ale citacku milujem.

uz druha v poradi, prva bol iny model, ten prvy funguje aj po 10 rokov, druhy mam 5.

ale syn mal taku istu a po 4 mesiacoch odisla, neuznali nam reklamaciu, ale nespadol, nebuchol sa, tak asi smola na vadny kus.

dorotka363
6. apr 2022

@vatiky ja mám tiež Pocketbook 632 touch hd3 a je skvelá, nabíjam raz za pár mesiacov, a to čítam každý deň🙂

azurova99
6. apr 2022

@vatiky mám pocketbook Basic Lux 2, predtým Touch, spokojnosť v prípade mám tu prvu na predaj len rozbalenu dostala som dve

avanka
6. apr 2022

@vatiky len dbaj pri výbere na to,aby bola podsvietena

janulik2008
6. apr 2022

@azurova99 ahoj. Za aku cenu by si posunula čítačku? Teda ak autorka nevezme. 🙂

azurova99
6. apr 2022
janulik2008
6. apr 2022

@azurova99 ďakujem🙂

bermacek
13. nov 2022

Prosím o radu. Nyní čtu knihy v mobilu stahuji knížky na ulozto. Chtěla bych si koupit čtečku.ale aby měla WiFi nemám možnost pc a stahovat přes PC. A aby stahoovni nebylo moc složité a šlo stahovat lehce jako na mobil. Doporučíte prosím.

akvi
1. dec 2023

Obnovujem temu, kedze elektronika sa posuva zavratnym tempom, takze nejake odporucenia aktualne na citacku? Nieco do 200 ecok aj s obalom aby ma to vyslo. Nemam ziadnu skusenost, cim viac hladam na nete, tym viac sa zamotavam do toho 😅 Som si myslela, ze take nieco nepotrebujem, ale vyzera, ze ano, lebo nemam uz kde knihy davat 😀 Napriklad aky je rozdiel medzi Pocketbook Touch Lux 5 a Pocketbook Verse.. No proste si nedokazem vybrat 😀, lebo neviem, co mam porovnavat, co je must have a co nie.. Diky za tipy..

avanka
2. dec 2023

@akvi ja mám pocketbook touch Lux 5 už 3 roky a som veľmi spokojná. Má Smart light podsvietenie displeja,je rýchla,oproti 3 , ktorú mám už roky a stále funguje neseka.. inu nemám, ale s 5 len tie naj skúsenosti
V podstate má podobné parametre ako verse

princezna26
10. dec 2023

@avanka ahoj a prosím ta pri čítaní kníh v inom jazyku, je tak aj preklad väčšieho textu ci len slovíčok? Dakujem

avanka
10. dec 2023

@princezna26 to netuším...čítam len v ŠK alebo cz