Diár alebo denník

lina169
19. nov 2024

Ahojte.
Dievcata, ktore pouzivate diar, poprosim o radu.
Pouzivam diar, vacsinou si kupijem nejaky fitness, kedze cvicim a behavam, tak sa aj tymto motivujem 🙂.
Zapisujem si donho aj jedalny listok, datumy, ktore si musim pamatat a vyuzivam ho aj ako dennik, ked si chcem nieco zapisat zo zivota.
Zhanam vsak na buduci rok diar, kde by som mohla pisat aj kreslit 🙂.
Ako ked sme boli deti a mali pamatnik.
Mam 4 deti a chcela by som od nich diar ako darcek.
Viem, ze na trhu je aj dennik Tam a Spat, mate niekto a tym skusenost?
Aby to nebol len obycajny diar, ale kreativny zapisnik .
Dakujem pekne za tipy.

btus
19. nov 2024
aleza
19. nov 2024

Pozri Inspiro.sk
Tam si vies vyskladat co potrebujes

lina169
autor
19. nov 2024

@btus dakujem velmi pekne za tip
Take nieco by bolo fajn, kde je aj priestor na kreslenie a zapisovanie.
Len tie horoskopy a pod. ma trosku odradzaju, na to ja velmi nie som 🙂

btus
19. nov 2024

@lina169 to ma len tak napadlo, že tam je to kreslenie. Ale asi by bolo popozerať niekde v Albi alebo v kníhkupectve. Ináč, ja tiež nie som na horoskopy a iné bludy. 🙂

adryanka66
19. nov 2024

@lina169 na to nie som ani ja, ale my sme v praci s babami kazdy den citali horoskopy len tak pre zabavu, aby sme vedeli, aky mame mat den 😀

lina169
autor
19. nov 2024

@aleza vyhladavac to nenasiel 🤷‍♀️

vlachienka
19. nov 2024

A čo takto ten od Maroša Molnára? Tuším tam bolo niečo s gaučom, to nájdeš 😀 Nevidela som, ako vyzerá vo vnútri, ale isto je pekný a praktický. 😀

xili99
19. nov 2024

@vlachienka Ja ho mám veru v pláne objednať. 🙂 Ale ešte počkám, lebo mám tušáka, že si ho nájdem pod stromom. 😀 😅

lina169
autor
19. nov 2024

@vlachienka ano viem, ktory myslis
Aj od fitshaker som mala, velmi pekny, prakticky, len by som uvitala aj ciste strany na pisanie a kreslenie
Som narocna asi 🙂

snehulak77
19. nov 2024

@lina169 a nerozmýšľala si nad Bullet journal?

lina169
autor
19. nov 2024

@snehulak77 no pozrela som si, co to vlastne je 🙂 a to je super napad, to by ma velmi bavilo
A vies mi poradit, kde zozeniem komponenty?
Ci len aliexpres a tak?

snehulak77
19. nov 2024

@lina169 sú také, kde aj niečo máš
https://www.zurnal.sk/products/rocnik-plus-2025
Potom mnohí sú kupujú iba zašitú leuchtturm, bodkovaný a sami si to odatuju. Že to máš bodkovaný zošit a vytváras si všetko sám. Ale funguje to, ja to používam, sú obdobia, že sa na to vykaslem ale keď potrebujem nejako usporiadať život, tak jedine týmto systémom. Na pintereste je milión nápadov. Lacné a vhodné zošity som videla aj v tigerprint, ale naozaj pekné.
Keď si nájdeš systém, tak je to veľmi vyhovujúce.
Ešte je fajn, ak má aj ocislovane strany, ale to je len taký bonus.

snehulak77
19. nov 2024

@lina169 také komponenty ako nálepky, šablóny. Sú aj na slovenských papiernicctvach, videla som veľa. Ale ja by som doporučila shein, Aliexpress a pod. Mala som odtiaľ a v pohode

lina169
autor
19. nov 2024

@snehulak77 dakujem ti velmi pekne za tipy 🙂

aleza
19. nov 2024

@lina169 Inspiary
Ospravedlnujem sa , poplietla som to

xmischelkax
20. nov 2024

@lina169 ja kupujem diár od Kokonote. Tam zapisujem, kreslím a hlavne lepim nálepky. Ale je fakt veľký 😁