Ahojte, má niekdo prečítanú knihu Dianetika. Ako vás zaujala, pomohla v niečom? Oplatí sa ju kúpiť? Ďakujem
Za mňa nie . Sú to nebezpečné šialenosti
@bejbypd prečo?
@janula2511 Je to vlastne scientológia. O tom si informácie nájdeš a sama si môžeš urobiť názor. Akože, prečítala by som si, ako aj Dänikena a pod. (a to sa nechcem dotknúť toho pána), ako rozšírenie info o kadejakých názoroch, pre zábavu, ale... nájdi si info o Steinerovi, Blavackej a spol.
@janula2511 Nie, neoplatí. Od nich utekajte preč. Nájdite si niečo o zákulisí scientologickej cirkvi atď.
Lebo je to scientologia a s ľudskou mysľou by sa veľmi iní ľudia nemali ucit manipulovat
Na knihu som bola velmi zvedava, lebo vsade som pocula na nu pozitiva. Tak som si ju kupila a vcera docitala, bola som sklamana. Napisem to takto : nic mi nedala, ani nevzala.
@janula2511 ja ju mam rozcitanu, zatiaľ som sa ale nedostala k tréningu iba k teórii. Trosku ťažko sa číta, lebo je to ako učebnica s niektorymi cudzimi výrazmi, ktoré si treba dohliadať vzadu v slovníku...tak zatiaľ za mňa neviem zhodnotit