Rada by som si rozšírila knižné obzory a natrafila na nejaký poklad 💎📚
Irena Sendler - Anjel z Varsavy
Divci hrob a Posledna sanca. Obe odporucam. Divci hrob je thriler, ukazuje ako asi funguje vyjednavac s kriminalnikom a Posledna sanca je od autira Martana. Taka fyzika zaujimavou formou aj s dejom.
Amor Towles - Lincolnova dialnica. Super kniha. https://www.martinus.sk/690189-lincolnova-dialn...
Zlocin a trest od Dostojevskij 🙂 len by to chcelo viac casu na citanie
Madame Tussaud, Mária Antoinetta, Biblia…😊
Mám za sebou asi 20 strán z Tara Westoverová - Vzdelaná. Ešte je skoro si robiť nejaké názory 🤣🤣
@blumie naozaj? 🙂 veď čítala som že to má veľa dobrých recenzií aj na obale má uvedené že je to bestseller.. len som mala mierne obavy z prvej vety "toto nie je kniha o mormónstve." Tak sa obávam že o čom to bude keď museli hneď dať takéto upozornenie 🤣🤣🤣 ale to si samozrejme musím zistiť sama
@buberova podla mna to je kniha o ich zivote. A tiez je to moja oblubena knizka😊
Ja som nedavno docitala Bozidaru od Veroniky Hurdovej. Vsetky jej knihy su uzasne ❤️
Rodokmeň milosti
Wolf Hall
Kde si sa vydala, tam si mlieko pýtaj
@krisstinkaa o tomto som vela citala. Je to tak dobre?
@levantinka suhlasim☺️ ale bohumila som zacala ale neviem nejako pokracovat
Nina Spitalnikova- Svedectva o zivote v KLDR.
Mam rada tematiku zidovskej problematiky v 2. SV, ale uz mi tie knizky prisli na jedno kopyto. Toto je velmi podobne co sa tyka propagandy, ale uchvacuje ma, ze taketo nieco funguje aj aktualne.
Dianetiku - je to o osobnom rozvoji a duševnom zdraví. Je to trochu kontroverzná kniha vzhľadom na to, že sa stala základom scientológie, ale tak aspoň pre zaujímavosť a rozhľad. 📖🕯️
@slnkompobozkana Adela Rosipalova - Lásky cas
@slnkompobozkana purpurovy ibistek a zeny, ktore zostali.
Prave spm docitala knihu konci sa to nami... a uz mam objednany nasledujuci diel zacina sa to nami. A k tomu som do kosika pridala kde si sa vydala, tam si mlieko pytaj. Uz teraz sa tesim
@belle_vie mne sa kniha veľmi páčila,bola miestami dosť dojemná podľa mňa,ak ťa zaujíma ako žili naši predkovia ,tak odporúčam prečítať 🙂
Outlander (Cizinka) 4. diel
Odporucam seriu od Olivera Pötzscha, je to historicka detektivka, za mna vyborne.
Momentalne som po rokoch oprasila To od Kinga, ked uz mame take pochmurne pocasie 😁
@slnkompobozkana Sapiens. Ozaj odporúčam, veľmi zaujímavo napísané a pritom nabité informáciami.
Teraz docitavam Schnitzler- Traumnovelle
@birika túto knihu by som si rada prečítala, veľmi zaujímavo vyzerá.
@kofa77 ten Dívčí hrob vyzerá velmi temno až hororovo, to by som nezvládla ani ako serial na netflixe 🙂))))
@blumie toto vyzerá to na super dobrodružstvo 😊
@hederamonstera nemám tuto svetovú knihu prelúskanú, ale čítam že má 560 strán 🙂
@buberova túto knihu vnímam už dlho, idem po nej 📚🤭
skús pozrieť tu https://www.modrykonik.sk/group/1935/