Baby, teraz sa zasmejete ale ja keď chytím knihu do ruky tak za 3 sekundy sa mi chce tak spať, že amen🤣 to je úplne jedno kedy knihu chytím, ci ráno ci cez deň či večer 🤣 fakt ma to štve, lebo som si kúpila 4 knihy a rada by som ich prečítala. Nehovoriac o tom, že ako náhle začnem čítať tak sa mi písmenká a všetko zleje dokopy a bolia ma oči, avšak na tejto škatuli co držím v ruke akurát tu môžem čítať aj litanie a nic 🤣 p.s. Keď ja nechcem čítať eknihy😕☹️🤣 kto to ma tiež? 😁
Pre oči je naj klasická kniha a dobré svetlo.
Pokiaľ máš problémy pri čítaní s únavou oči,kľudne pouvazuj o očnej.
ja iba eknihy, s tazkou knihou do postele nejdem. za rok dam okolo 100 knih
Ja som na tom tiez presne tak isto!!! Niekedy citam tak, ze mam zatvorene jedno oko🙂))musim vyzerat ako pripita, ale inak neudrzim obe otvorene. A pritom necitam totalne unavena. Ale poriadne ma to stve, lebo takymto tempom dam jednu knihu za pol roka. Dufam, ze nam tu nejake dobre duae poradia🙂))
Ja zaspávam aj pri eknihe, respektíve ak chcem čítať nejakú metodiku (knihy nečítam)
Úplne bežné začínam tu istú stranu čítať dva týždne. A sú knihy, ktoré prečítam na jeden zatah
Podla mna clovek musi mat spravnu naladu, sustredit sa co cita a nie na vsetko mozne ine. Lebo potom citam jednu stranu 5 krat a aj tak neviem. Ked sa sustredim tak vydrzim dlho, inak hned spim. Musis sa proste zacitat a ked ta to drzi tak precitas viac a rychlejsie
keď chytím knihu, prečítam ju na jeden dych. Alebo ak je to hovadina, tak ju potom už neviem dočítať. Neviem čítať knihy na pokračovanie, lebo potom celý deň myslím na to, čo bude na ďalšej strane... proste fakt dobré knihy prečítam za 2dni, lebo inak by bolo so mnou nanevydržanie 😀 Čítačka u mňa nemá šancu. Knihy mám svoje alebo z knižnice.
@xsimonkax ja osobne eknihy nemam rada. Musim drzat v ruke normalnu knihu a citit tu vonu 😀 Pri citani sa mi malokedy stava, ze sa mi chce spat, ale uz sa mi stalo, ze som zaspala s knihou v rukach 😀