Dobrý deň , neviem sa rozhodnúť medzi čítačkou kníh Amazon Kindle a Pocketbook . Mohli by ste mi prosím napísať svoje skúsenosti s týmito čítačkami? Prajem príjemný pekný deň
aj mňa zaujíma čítačka kníh.Kindle ja v slovenčine?myslím "užívateľská príručka",rôzne inštalácie.Dajú sa sťahovať knihy v slovenčine,češtine?Keďže nemám mobil,je čítačka nekomplikovaná?Potrebujem pripojenie na net?Dík.
kindle JE,nie JA.
@mr_is aj pocketbook ponuka podsvietenie na novsich citackach 🙂 a ziadne reklamy. len na doplnenie pre autorku 🙂
Ja mam uz asi 6 rokov pocketbook touch lux 3 - precita hromadu formatov, ma podsvietenie takze citam aj po nociach, nema ziadne reklamy, na jedno nabitie mi za kazdodenneho pouzivania vydrzala aj 2-3 mesiace, slovenske menu, dotykova. Svokre sme kupili tiez pocketbook a tiez je spokojna. Mna pri Kindle odradili hlavne tie spominane formaty, ktore precita. Pri PB kupim knihu na martinuse (alebo kdekolvek), poslem si ju rovno z ich webu do citacky, v citacke stiahnem a citam. Kindle som ale v ruke osobne nemala takze uplne porovnat neviem ale pocketbook urcite nebude krok vedla 🙂
Ďakujem všetkým za odpoveď 😊
mala som pocketbook, kindle nie...ale podľa toho čo som čítala( kindle sa nie nadarmo považuje za najlepšiu možnosť ako čítačky) brala by som kindle..pocketbook bol pomalý a mal problém s aktualizáciami.