Čítačka kníh

eerica
24. dec 2024

Ahojte na Vianoce som dostala čítačku knih pocketbook Basic lux 4. Vôbec nemám šajnu ako s tým mám robiť. Všetky knihy tam mam v angličtine a nejde mi zaregistrovať ss na tých jejich stránkach kde si môžem nejakú knihu stiahnut. Poradíte mi niekto prosím. Ďakujem

petamich
24. dec 2024

Podla mna funguje podobne ako Kindle, vies si knihy nahrat cez USB alebo poslat mailom napr. to su dva najcastesie sposoby, ktore ja pouzivam. Stiahni si/kup si knihy vo formate epub (kupujem najcastejsie Martinus, Alza) a nasledne si posles do citacky, niekde v nastaveniach by si mala mat mail citacky.

eerica
autor
24. dec 2024

Ďakujem skusim

terry658
24. dec 2024

@eerica musíš si najskôr vytvoriť svoje konto. Na youtube nájdeš návod. A potom si naň pošleš knihy buď z martinusu ale dá sa aj cez aplikáciu v telefóne prehodiť.

miniatura14
24. dec 2024

Ano, tak ako ti už písali vyššie. Kúpiš eknihu (pre Pocketbook je určite najlepší formát epub) a skopíruješ to do čítačky. Tá sa po pripojení k notebooku správa ako USB. Mne osobne napr. to posielanie mailom nefungovalo 🤷🏼‍♀️

eerica
autor
25. dec 2024

@terry658 momentálne bojujem s tým vytvorením konta. Žiadne som nevytvorila a stále mi ukazuje HESLO SA NEZHODUJE

simsalabim
25. dec 2024

@eerica ja mam Pocketbook, uz asi 15 rocny a teda nikdy som s nou nemala ziaden problem. Ale ani nepomozem, lebo uz vobec neviem, ako som si vytvorila konto. Ja ju mam prepojenu s Dropboxom a knihy sa mi natiahnu odtial. Skus pozriet tie navody na YouTube. A este mi napadlo - nebola uz pouzivana a vratena do predajne? Ze si tam dakto uz jedno konto vytvoril? V Alze sa to moze stat.
A ako pisu dievcata, epub je na Pocketbook najvhodnejsi.

terry658
25. dec 2024

@eerica viem, že aj mne to trvalo vytvoriť ho. Mala som z toho hlavu v smútku. Už si presne nepamätám ako som to spravila. Mám ju už pár rokov. Ale je to len prvotné trápenie. Potom už bude len dobre. Nech sa to čím skôr podarí.

eerica
autor
25. dec 2024

@terry658 ďakujem už sa podarilo. Musela som si zmeniť mail. Vytvorila som úplne novy