Batéria na čítačke kníh

azurova99
15. feb 2022

Ahojte, chcem sa spýtať, hlavne tých čo vlastnia čitačku kníh, menili ste niekedy bateriu, dá sa to, alebo to vyjde skoro rovnako ako nova citačka dakujem za odpoveď.

veselo_neveselo
15. feb 2022

hlavne si nanepisala na akej 🙂Ked som bola pripravena na zmenu na prvej (Pocketbook), tak sa technologie posunuli natolko, ze som si radsej kupila novu. Teraz mam Kindle, a tam su tie baterky myslim dost lacne, tak by to malo ist v pohode vymenit. Ved precitaj v manuali ci to vobec na tvojej ide, a pozri ci sa da baterka kupit niekde online. Nemusis to nosit nikam, aj doma to vymenis.

azurova99
autor
15. feb 2022

@veselo_neveselo pocketbook 624 basic touch, tak zatial bateriu nejako k nej neviem najst

avanka
6. apr 2022

@azurova99 a potrebuješ ju? Ja mám touch Lux 3 už asi 6 rokov a novú baterku nepotrebujem,stále má výdrž aj 3 týždne

avanka
6. apr 2022

@azurova99 a teraz mám touch Lux 5 druhý rok a baterka vydrží pri čítaní cca 1,5hodiny denne viac ako mesiac

azurova99
autor
6. apr 2022

@avanka tak keďže sa nafukla batéria čítačka tým pádom nefunguje

avanka
6. apr 2022

@azurova99 aha..tak to neviem,to som ešte nepočula.. vieš príčinu?

azurova99
autor
6. apr 2022

@avanka nie deň predtým som ju nabila, aby som mala čo do.porodnice čítať a otvorím tašku že si skontrolujeme či mám všetko cca po 4 dňoch a už pozerám nejaký napucany obal

surdyova
18. júl 2023

@azurova99 dobry vecer, nahodou naslo sa nejake riesenie?
Mam presne ten isty model aj problem... Ale tak po 8 rokoch, ze vypovedala by som jej aj uznala. Ja som si aj nasla na nete nejake nahradne baterie ale akosi mi velkostne nesedi 🤷