Aká kniha vám zmenila život? Respektíve vám niečo do života dala? Cítili ste sa pri nej inak, niečo ako keď si človek prečíta napr. Malého princa?
Chatrč
biblia, dennik anny frankovej, farar z arsu
50 odtieňov sivej 😂
Šlabikár šťastia
sofiin svet. a harry potter :D
biblia, chatrc a detska "o osmej na arche"
Preco sú dánske deti šťastné
Tajomstvo/The Secret
Iný pohľad na ľudstvo mi dala kniha Sapiens-strucna história ľudstva......a taký iný pohľad na život mi dali knihy - Netrápte sa maličkosťami, Sila prítomného okamihu...,Mních, ktorý predal svoje Ferrari či Obklopený idiotmi.
Posledný exorcista, Kým zakvitne rumovisko, Farár z Arsu, Na ostrov smrti
Harry Potter alw seriózne to píšem 😊 toto je moja srdcovka už vyše 20 rokov, čítala som ich desiatky krát a stále mi niečo dajú, úplne inak to vnímam keď som to čítala ako dieťa a teraz ako dospela 😊 krásne vykreslené medziľudské vzťahy, dobro, zlo, priateľstvo, láska…proste toto je pre mna už vyše 20 rokov najlepšia séria kníh a to teda čítam stále a veľa 😊
Malý princ môže byť vnímaní ako ľudia, ktorí dospejú by nemali zabudnúť na svoje vnútorné dieťa, ale neviem či ho zrovna zaradiť do kategórie kníh, ktoré menia život, aj keď u niekoho to tak byť môže 🙂 Mne sa na tej knižke páči, ako to vnímajú deti a potom dospelí a ako to (ne)chápu.
Ja mám rada japonskú literatúru so surrealizmom. Dáva mi to nové pohľady na veci, literatúru ako takú a tiež je to dobrá inšpirácia k tvorbe 🙂
Biblia
M. Valtorta - Evanjelium...., Buď tam kde si, Obklopený idiotmi, 4 dohody
Ami chlapec z hviezd ♡ Jedna nadherna kniha 🌌
Alchymista od Coelha ❤ prečítala som x kníh, ani to nezratam, no táto mi veľmi utkvela v pamäti a v rôznych životných situáciách z nej dokážem čerpať silu dodnes.
V podobnej téme som čítala, že:
Šlabikár a tehotenská knižka.
🙂
Vanek, marcel: nova cesta poznani
Marlo Morgan - Poselstvi od protinozcu. Po precitani tejto knihy som vedela jednoducho do tej Australie musim ist. Doslova mi zmenila zivot.
Harry potter ,😂 to je proste srdcovka...a z toch aktualnejsich odsudene prezit...citala som ju viac krat a aj pocas posledneho tehotenstva, a naozaj som si povedala ze ked toto dokazali tie zeny ze ja sa nemam coho bat a na co sa stazovat, a sla som rodit uplne v.pohodke
Biblia
Chatrč, Díra v duši. A Malý princ mia len utvrdil, že idem správnym smerom.
Velmi vela knih. Momentalne Chci,abys byl Tomas Halik..
Preco muzi miluju potvory. A Egyptan Sinuhe.
@zazvorka87 tak ta asi kazdemu🤣🤣🤣🤣🤣
Za hranicami viery