Všeobecná pre deti a dorast MUDr. Zelizňáková

91anka
20. mar 2024

Dobrý deň, rada by som sa Vás spýtala na Vás názor
na doktorku zeliznakovu. Chodím k nek už 13 rokov ale teraz čo má dcéra najmladšia 3 roky tak s nov chodím častejšie ako s tými staršimi. Dcérka má 3 roky nerozpráva,chodím s nov do CVI aj k psychologičke aj neurologičke. Má podozrenie na autizmus. Ked je chorá tak to je horšie ako pri normálnych deti keďže nevie povedať čo ju boli. A teraz k veci. Ako som spomenula že častejšie a nov chodím k doktorke tak sa mi vidí aká v skutočnosti je alebo neviem či sa mi to len zdá. Nemám rada ked mi skáče do reči, proste len vyšetrí a zbohom. Keď s nov chcem niečo po telefóne, ako nedávno som jej volala že chcem sa len opýtať či mám ísť s dcérkou na vyšetrenie že sme boli na pohotovosť a stav sa jej zhoršuje ona mi len rýchlo povedala že po 3 dňoch mám ísť a zložila ani mi nedala možnosť dorozprávať, pritom som jej chcela povedať že dcérka sirup vyvracia tak neviem. Rozmyslam nad inou doktorkov. Viete prosím Váš poradiť?
Podotýkam som romka ak by niekto vedel o doktorke ktorá nerobí rozdiely. Lebo sa tak cítim aj keď sme ako rodina slušny ,čisty a staráme sa o deti manžel pracuje so večera. Nie som z tých na koho si niekto pomyslí keď sa povie Róm.

nika2103
20. mar 2024

To mi je ľúto ze mate s nou takúto skusenost... ja odporúčam dr. Pančiovu

dida712
20. mar 2024

@91anka ja chodím so synom k Jackovej a som spokojná 🙂 a taktiež dobré ohlasy som počula na dr Gajdoša 🙂 ... Ale čo sa týka Vašej doktorky, nemyslím, že je to tým, že ste rómka ... Švagriná od nej odišla s troma deťmi, lebo nebola spokojná ... Len ma pred ňou vystrihala, že p. Dr Z neskoro začínala napriek tomu čo mala uvedené na dverách a taktiež sa stretla s aroganciou, neochotou, keď sa ako mamička na niečo spýtala, deti tam dala len skrz to, že to mala na sídlisku ... No po čase už toho mala dosť

91anka
autor
20. mar 2024

@dida712 ďakujem za odporúčanie, pôjdem sa najprv informovať či berú nových pacientov, Ja osobne som mala za pediatricku doktorku Šimkovu, tak ako doktorka je top. klobúk dole, vždy pekne jednanie a ochotná . Len mi vadilo to dlhé čakanie.

baleaa
21. mar 2024

MUDr. Gajdos - top detsky lekar s velmi empatickou sestrickou. Presli sme k nemu s detmi od MUDr. Jackovej. Najlepsie rozhodnutie ;)