Nespíte kvôli zemetraseniu?

9. okt 2023

Ahojte, viem, že tu je požehnane tém o zemetrasení, ale ja som z okresu Vranov a doteraz som strašne preľaknutá zo zemetrasenia, nemôžem ani spať, bojím sa, že to príde zas a nemám si s kým písať, ste tu také, ktoré ste na tom podobne?

nikpa
9. okt 2023

Prosím ťa chod spať. Ak aj ešte príde, tak len slabšie dotrasy. Veď keď už si hore tak aspoň hľadaj informácie z dôveryhodných zdrojov. Dobru noc.

ariannazara
9. okt 2023

Ja nemôžem spať. A prísť ku sebe odvtedy

bessie12
9. okt 2023

Ja ešte zatial nespím, ale nie je to kvôli zemetraseniu. Pravdupovediac som nič extra necítila a ani mi nenapadlo, že to bolo nejaké zemetrasenie.

euka210
9. okt 2023

Tak to verim, tam to muselo byt silne. Nase deti od adrenalinu tiez nemohli ist spat v ich beznom case. Je to prirodzena reakcia na nezvycajny zazitok, skus sa ukludnit, pustit si peknu hudbu, telku, video.

surama
9. okt 2023

Tiez nespim. Pochadzam odtial, rodicia maju poskodeny dom, kamosi niektore domy scasti rozpadnute....strasne 😔 A v spravach, že ziadne velke skody...jemine...a kopu mojich znamych odislo k rodinam na noc...

autor
9. okt 2023

Ja celkovo zvládam stres ťažšie a toto bol extrem, neviem odkiaľ ste vy dievčatá ale u nás všetko buchalo, padalo, akurát som dávala deti spať, rozbili sa nám fotky.. sused ma dom celý komplet popraskaný, išiel spať k rodine, pretože každú chvíľu vyzerá na spadnutie, v dedinach v okolí su domy, komíny taktiež rozbité a popraskané, kostol vyzerá, že sa už nedá dokopy.

autor
9. okt 2023

Bývam na poschodí, takže fakt ani neviem čo robiť pri prípadných dalších otrasoch, aj keď už by vraj nemali byť také silné, ale ja neviem zachovať pokoj, strašne panikárim v takýchto situáciách.. čo je viac na škodu. Bojím sa hlavne o deti

surama
9. okt 2023

Vsetko, co mate nad hlavou pocas spanku daj prec a skus si lahnut. Aj keby este daco bolo, tak slabsie ovela. Deti vezmi k sebe do postele.

lily09
10. okt 2023

Je mi to luto, drzime Vam palce

adryanka66
10. okt 2023

chcela by som sa opytat, ak si teda prezila noc a ci sa ti podarilo sa aspon trocha upokojit. viem, ze nam sa to hovori lahko, ked sme to nezazili a sama si myslim, ze by som mala napriklad problem zaspat a upokojit sa

autor
10. okt 2023

@adryanka66 ahoj, no nakoniec som to zvládla 😁 teraz už je to celkom v poriadku, nakoniec som nad ranom aj trochu pospala kým sa nezobudili deti.. ale ľudia sú všetci bez duše, niektorí už pravdepodobne ani nebudú môcť bývať vo svojich domoch

marzii35
10. okt 2023

Odkial presne si ak môžem vediet?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
10. okt 2023

@marzii35 radšej nechcem písať konkrétne, ale hneď v blízkosti Ďapaloviec, to bolo údajne epicentrom

marzii35
10. okt 2023

Preto som sa Pytala. Ja som tiez odtial iba par km