Ahojte, nemáte prosím niekto info ako teraz ordinuje dr. Vlček? Myslím, že ešte prerábajú budovu Jednoty, tak asi nepracuje (majú odpojený telefón), a nie som vo VT tak si neviem vyzistiť viac 😁
@veronika65 ďakujeeem, uf tak to je dosť dlhá doba, aj ho niekto zastupuje, nevieš? 😊
@benculka_ myslím, že Felšöci, ale to len čo mi kamoška hovorila, takže neviem na 100%
Dobrý deň,je tu aj nejaká tehulka ? Ako riešite poradňu mala som mať dnes ,pozerám a do 15teho neordinuje ..čakáte kým začne, alebo pôjdete k Pidanicovi? Ja chcem počkať,no aj nechápem prečo mi takto teda poradňu na tento deň dal
@barbi3012 no tak presne kvôli tomu som sa pýtala, lebo ja som mala na 8. poradňu 😅 nepočítal určite s tým, že to budú tak dlho prerábať, lebo mne to spomínal už minulý mesiac. Ja som tiež nevedela, čo robiť, ale zavolala som k dr. Pidaničovi a pani sestrička mi poradňu spravila 😊
@benculka_ ďakujem za odpoveď, momentálne som aj chorá a teplotujem,asi by bolo najlepšie keby počkám už na nášho doktora a aj sa preliecim. Teda dúfam ze začne v pondelok už ordinovat. Ak nie budem musieť volať tiež dr.Pidanicovi. Mala si aj nejaký problém alebo čisto len poradňa? Píše ze súrne prípady tak neviem
@benculka_ vlcek do 15.3 neordinuje a zastupuje pan doktor Pidanic,takže predpokladám ze od 18teho by mal robiť naspat. Aspoň na vytahu budovy Jednoty je napísané že do 15teho nepracuje. Ja som mala 4.3 poradňu tak som bola za Pidanicom s ten ma vybavil, odber krvi všetko c9 sa v daný týždeň robi a dnes idem k nemu pre výsledky. Takže je to zatiaľ náhradný doktor a tým ze su poradne,tak nečakám za Vlcekom ale idem k Pidanicovi, lebo sám mi vravel ze poradnu mam mat absolvovanu a uz dupľom ak tam je v daný týždeň odber krvi
@barbi3012 píše že súrne prípady áno, to mi vravela aj sestrička do telefónu, ale povedala som jej že mám naplánovanú poradňu tak povedala nech prídem 😊 ak si ale chorá, ešte sa dolieč aby si nechytila niečo horšie v nemocnici nebodaj 🫣 a odporúčam v pondelok 18. najprv skúsiť volať k Vlčekovi, či sú tam, aby si išla na istotu 😊
Neviete ako je to s dr. Vlčkom. Už je po 15.3 a stále sa tam nedá dovolať. Potrebujem predpísať lieky.
Od 25.3 by mal pracovať, keď stihnú prerobiť podľa plánu 😃 ale potom tam je Veľká noc, tak ťažko povedať či nebude mať ešte dovolenku