Dobrý večer, rada by som Vás poprosila ak niekto má kontakt na dobrého stolára ,na výrobu kuchynskej linky.
Hľadám stolára okolie Vranov,Michalovce,košice,prešov ,ktorý by mi urobil kuchynskú linku do 5000 eu,neviem či by bola reálna tá cena. Ak ste si niekto už dával tento rok robiť ,tak koľko vás vyšla ?
Niečo takéto
Predpokladám, že už ste si vybrali, ale keďže je toto fórum, tak aspoň ak by do budúcna niekto hľadal cez fórum slovenského stolára na východe, tak napíšem aspoň u koho neodporúčam ... Romanus nabytok z Vranova, od známych mám info o 2 naceňovaní ( 2 osoby z jednej firmy nacenili rôzne to iste a klient dojná krava a uvidíme koľko znesie ). Nám po skoro 2 mesiacoch ako zobral spotrebiče ku sebe, tak to zrušil (našiel niečo lepšie), ale chvalabohu lebo potom sme našli iného SK stolára z TV, ktorý urobil tu istu kuchynskú linku bez kompromisov o 3500 e lacnejšie. Pozitívne recenzie na tohto stolára len dá človek, ktorý nemá šajnu o cenách za kuchynskú linku a peniaze odhrabáva lopatou. Z ušetrených peňazí bola týždňova dovolenka v exotike.
@91anka je krásna 👍
@91anka fb PEGMA nabytok skúste ich nám urobili ale my zas mame 2x väčšiu linku takze cena bola vyššia .