Kožný lekár vo Vranove

patycka
10. máj 2023

Ahojte poradite mi kozneho lekara pre 3,5r dieta vo Vranove. Viem o molčanovej ale moc ma k nej netaha. Dakujem

maruska181
10. máj 2023

Každú stredu ordinuje Dr. Romana Štecová. Objednáva sa k nej na recepcii polikliniky. Okrem tejto pani doktorky ešte ordinuje Dr. Schneiderová (v poliklinike) a ešte Dr. Lacková v zelenej budove vedľa polikliniky. O ďalších neviem. Osobne som bola raz pri Dr. Štecovej, ostatné panie doktorky neviem posúdiť.

anze25
2. jan 2024

@maruska181 dobrý večer môžem sa spýtať ako ste boli s tou pani Stecovou apokojna ?

patycka
autor
3. jan 2024

@anze25 napr. Ja keď som bola so synom ta doktorka je ozaj veľmi milá ludska všetko vysvetlila je mladá ale sme boli objednany o 9.00h a nás vzala až o nejakej 11h to bolo hrozne s chlapčekom vydržať .neviem či sa to stalo len mne že čistá náhoda alebo sa to deje furt . Vo vnútri je pacient aj hodinu a ne a ne sa dopracovať k odchodu . 🤷🤷🤷Ale inak ozaj čo sa tika doktorky je fakt dobra milá. Už sú aj presťahovaní na iné poschodie tam už neviem ako to je lebo nebola som viac pri nej.

kukucka26
22. jan 2024

@anze25 prosím vás boli ste pri dtecovej ideme k nej kde ordinuje a či sa dá telef.obj.a či berie na čas dakujem