Dobrý deň prosím vás chcela by som sa opýtať vo vranove nad topľou bol lekár ján štefan, ktorý liečil homeopatiou. Počula som, že už sídli v Prešove, prosím vás neviete niekto o ňom, alebo nemáte kontakt? Za odpoveď vopred ďakujem, prajem ešte pekný večer
@nika23t môžeš mi prosím posunúť kontakty na MUDr. Štefana? Vopred ďakujem.
@alenakucharova máš IP 😊
@nika23t Takže už je v Prešove ? Neviete náhodou treba k návšteve aj nejaké odporúčanie alebo výmenný lístok vôbec netuším ako to chodí 🤣🤦
@pastelka_9 neviem o tom, že je v Prešove. Podľa mňa stále vo Vranove. Skús mu zavolať. Vzal ma aj bez výmenného lístka, ale vravel, aby som ho pri ďalšej návšteve priniesla, takže lepšie asi mat.
@nika23t
Dobry vecer. My sme k nemu chodievali a dlhsie sme uz neboli. Ale opat sme v kuse chori. Cize by nam trebalo k nemu ist po tie “homepaticke vodicky”. Cize sa chcem spytat : je este stale vo Vranove nad Toplou v Nsp? A aky vymenny listok nemu budeme potrebovat - ohladom akeho vysetrenia. My sme k nemu vobec nenosili listky (ale je to uz par rokov teda). Ak by niekto vedel o nom nieco blizsie (kde ordinuje teraz a telefonny kontakt na neho najlepsie , lebo ta jeho sestricka nas nikdy nechcela objednat/vziat iba on, budem vdacna 🙂
Dobrý deň chcem sa spýtať na lekára MUDr.Jàn Štefan Vranov nad Topľou ....dcérka má problém asi pol roka stále kašle zvracia lekari nevedia prísť na chybu krv má všetko v poriadku nedávno sme boli až na infúziách pre zvracanie a kašeľ pomáha aj takým detičkám ?
@valika85 v januári som pri ňom bola, to bol stále vo Vranove. Ak by ste mali záujem, mam na neho kontakt, môžem poslať v IP a skúste mu zavolať a informovať sa priamo u neho.