poraďte nejakého dobrého gynekológa z vranova nad toplou ja mám Dr, Felsöci ale nejak už nesom spokojná a už má aj ten vek si myslím tak je aj niekedy odmeraný vyšetruje podľa nálady 😅
@kavicka12 áno som už onom počula že je dobrý zas ten moj dr 😕 už sa mu asi nepáči práca hah
@amyviktoria Felsoci síce vecsinou neni sympaticky ale pokial máte problém s otehotnením a rizikové tehotenstvo je najlepsi 👍
@amyviktoria ja mam Jakubcina. Topka
@janna94 tak to je pravda pomohol my už 2krat s otehotnením ale už potrebujem zmenu a mám aj ženské problému potrebujem riešiť teraz nepravidelnú menštr. 🤨 a žiadna snaha už vyše 13 rokov snim to riešim a stále nič
@ivanecka0602 onom som rozmýšľala ale nevidím veľa recenzie dlho sa pri ňom čaká na vyšetrenie
Dr. Hresko je najvacsi top 👍 len on uz asi neberie nove pacientky...
Ano MUDr.Hresko jeje super,ale ako bolo vyssie spomenute uz neberie asi nove pacientky jedine z rajonu co ma vyvesene na dverach.
Dr. Hreško neberie pacientky-prechody, berie len pacientky co idú na gyn. prvý krát živote. Volala som tam minulý mesiac.
@ivanecka0602 neviete či berie nové pacientky
@amyviktoria no sestricka mi povedala ze neberie, ale ja som sa aj doktora spytala a vzal ma
Ahojte, bola ste niektorá vo Vranove na gynekológii vyberať maternicu, myslím teraz niekedy max 2 roky dozadu
@dakota50 ahoj keď môžem poradiť moja krstná bola v košiciach Šaci tiež vyberať maternicu a hovorila že sú tam veľmi dobrý lekári pomohly jej
@amyviktoria
Ďakujem
Ahojte dr.Vlcek dnes robí????? Nemôže m sa dovolať
@amyviktoria nakoniec som bola na onkogynekologii v Košiciach a super
@amyviktoria Dr Vlček, tiež má svoj vek
Ale je najjjj