Ahojte nájdem niekde tezert 1.svate prijímanie ??V obchode mali v jednom kde majú aj masiaren no už len pre chlapca.
Myslíš dezert?
Aj mne sa to najviac podoba na dezert ale este som nepocula o tom, ze by sa na prve svate prijimanie kupoval dezert 🤷♀️ a este nejaky specialny.
Fiha a ze take fakt existuju https://m.facebook.com/1165223253511030/posts/1...
Je aj dezert s nápisom k prvému svätému prijímaniu😀, videla som to už zopár x ale len v takých malých potravinách
@fokuska ja práveže neviem, niekto volá dezert koláč, zákusok, tortu... bonboniéra mi nenapadla, ale podľa toho čo posielaš môže byť 😁
Ak sa jedná o bonboniéru, ja by som to asi nekupovala, ak budú mať pohostenie, určite budú mať aj niečo sladké. My sme nikomu na prijímanie neniesli bonboniéru, ani sme nedostali, ani by sme to nečakali. No u nás sú možno zvyky iné 😊
😂😂😂😂😂😂😂😂dezert ,prepáčte pozeram čo tu píšete a potom na text😁Ponáhľam sa no ten dezert potrebujem do takého darčekového koša no nemám casu na podrobnosti
@kavicka12 Ja som take minule v Klase jednom, mozno aj tam skus pozriet
Ježiš baby len jednu otázku som dala a hneď na mňa vybehnete s toľkými otázkami,poučovanim čo som mala kúpiť čo nekúpiť ,ten dezert to mala b iba taká maličkosť k niečomu !!
Jajjjj aaaj
Ďakujem baby za odpovede no až na poniektoré úbohé odpovede.Nenasla som taký dezert s obrázkom dievčatka na 1.sv.p. poradili mi a kúpila som knižku ružovú s obrázkom dievčatka s nápisom 1sv.p
Čo je to tezert? 🤔