baby dajte nejaké typy ako si zvýšiť kvalifikáciu počas materskej a rodičovskej dovolenky, mam na mysli hlavne rôzne on-line kurzy (absolvovali ste nejaký?), či už jazykové, počítačové.... hlavne keď sa mi nedá ísť z domu od detí.... máte niečo overené? vďaka.
ja momentalne nechcem rady ako si privirobit, to je uplne ina tema...... chcem skusenosti ohladom kurzov a zvysenia si kvalifikacie....
baby ziadna ste nic neabsolvovali?
nieco overene?
@lucik194 tak ja som si spravila podvojne uctovnictvo,a je to dobra vec.Ten diplom,je z tvrdeho papiera,a v lete je z toho pevny vejar 🙂
Takze ja na taketo kurzy nevsadzam.
@anatalia77 ahoj ty si si robila kurz na uctovnictvo? ja to tiez zvazujem, kde si robila kurz a preco ti to velmi nepomohlo?
@samaneviem2 uz si presne nepamatam,bolo to pocas materskej,a do dnes som sa s tym kurzom meuplatnila. Chcela som kadernicku alebo podvojne...zaplatila som si podvojne a je mi na nic.
Dnes by som si vybrala "remeslo".
Aj mňa by to zaujímalo...poprípade nejaké finančné prilepšenie popri rodičovskej...Dajte tipy, ako dokážete vyžiť z rodičovského príspevku? Teraz od marca to čaká aj mňa a začínam zúfať ☹