Zdravím Vás. Tie,ktoré máte zubné mostíky, ako dlho Vám trvalo, kým ste si nane zvykli? Pociťovali ste pocity pnutia? Akoby tlaku v tom mostíku? Ako ste to riešili?
Kolko ste platili zhruba za mostík? Tiež by som si chcela dat robiť..2 pri sebe
@kissinka111 stastna to zena.. a zubky pod mostikom su žive, alebo mrtve? boli tahane nervy z. nich?
@lamadea zuby pod mostikom su aj zive aj mrtve a hore mam uz druhy mostik a pod nim mam 4 vytrhane ale to je iny pribeh... viem ale ze pokial je zivy zub aspon teda ja som to mala a je v nom kaz tak to narobi veeeeeelku kalamitu...
@lovelysadie zalezi aky tip mostika. ja som si nedavno davala robit druhy a keramicky ale doktor mi vyratal aj cenu za kovovo-zivicovy toho cena bola 500 eur za 6 zubov a za keramicky som platila 1200 eur
Mostik mam 1 mesiac. Bolelo ma brusenie zubov, su zive, ale zdrave. Zvyk asi 2 tyzdne...tam, kde mi chybal zub, sa jazyk rozpinal a tak si musel zvyknut. Inak fajn, za keramicky som platila 650e.
@kissinka111 dakujem 🙂
@lillinka01 kolko zubov za tu cenu mas? A ak to bolelo to neumrtvuju ked sa to brusi?
@kikina84 za tu cenu 4, ale to je s priatelskou zlavou myslim 🙂
Ahojte skusim oživiť tému….. mam mostík 4dni na pevno 12 horných zubov a teraz mám obavy, lebo keď pijem studene cítim bolesť, ako keď mám odhalené krčky, na viacerých zuboch. Zubár povedal, že pár dni to bude citlivé, ale toto mi nepride v poriadku. Bude sa to dat nejak zachrániť?
ja mam mostik aj hore aj dole. zvyk mi trval asi 3 dni max tyzden a ziaden tlak ani pnutie som necitila.