Zvyknete mať hnačku zo stresu?

katerina06
16. dec 2019

Stalo sa vam niekedy ze ste mali hnacku zo stresu? 😕 Ak ano neviete ake lieky na to pomahaju alebo hocico co pomaha?

dominka11
16. dec 2019

Ano stalo. Lieky proti hnacke ti nepomozu v tomto pripade. Treba sa ukludnit a prejde aj prehananie.

siska53
17. dec 2019

@katerina06 bežne mavam..neriesim,.viem, že je to len zo stresu.

arcticcode
17. dec 2019

Imodium tlmi crevnu peristaltiku. Vsetky ostatne medikamenty zabijaju virusy a bakterie. Ktore ale ty samozrejme nemas, kedze to mas zo stresu.

canany
17. dec 2019

Mne na toto pomahal reasec, ale zda sa mi ze bol na predpis.

arcticcode
17. dec 2019

@canany jj na predpis.

miriamik77
17. dec 2019

@katerina06 mávam to zakaždým, keď som v strese a je pravda, že na toto ti žiadne lieky nepomôžu. Treba sa len ukludniť a potom ti aj hnačky prestanú.

denullllka
17. dec 2019

@katerina06 zalezi čo ti spôsobuje stres, ak je to dlhodobé a nevieš si s tým poradiť odporúčam navstivit psychiatria prípade psychológa, psychológ ti lieky nepredpise len bude s tebou komunikovať.. preto je lepší psychiater, ten ti dá lieky na ukľudnenie, bude sa ta pýtať čo ti robí stres, ako často ho mávaš a podobne. Zažila som si to sama, od detstva som mala fobiu keď som mala niekam ísť atd.. to je na dlhšie ten môj príbeh, no k pointe - mne lieky pomohli a dosť.
Ale pokial vieš stres ovládať a nie je to až take vazne skús magnezium si nasadiť a B-čko, malo by to pomôcť 🙂

andiee89
10. máj 2020

@katerina06 pravidelne. Mne nepomáha nič, len tá situácia musí prejsť a upokojím sa. Keď však už idem na wc po niekoľkýkrát, dám si niečo proti hnačke a utlmí to aspoň trochu.

petrapod
5. feb 2022

Stará téma ale skúsim. Mávate tie hnačky aj v noci. Ja keď sa zobudím cítim napätie a neskôr nad ránom ma bolí brucho az musím ísť na WC následne asi 3x mám hnačku. Myslím že to je zo stresu. Lebo ma zasebou a nejaké vyšetrenie a všetko ok. Ďakujem

mon1806
5. feb 2022

@petrapod mávam to aj ja , momentálne som v strese riadne posledné dni a presné ráno sa zobudím s krcami v bruchu mám hnačku aj počas dňa stále na záchode plus bolesti žalúdka a neskutočne nadúvanie a to som v 30 TT

petrapod
5. feb 2022

@mon1806 a mávala si to a keď si tehotná nebola?

mon1806
5. feb 2022

@petrapod áno

petrapod
5. feb 2022

@mon1806 ďakujem za reakciu. A asi ako často to mávas? Lebo akurát som nastúpila po materskej do práce a niekedy ma to až vyradí z režimu. Najradšej by som nešla v ten deň do práce. A niečo ti zaberá na uskladnenie stresu?

mon1806
5. feb 2022

@petrapod nič len sa ukludnit

nika501
6. aug 2023

@petrapod ahoj, viem, že táto téma už je stará, ale chcem sa opýtať, prestali ti tie hnačky?

petrapod
6. aug 2023

@nika501 áno prestali🙂

nika501
6. aug 2023

@petrapod čo ti na to prosím pomohlo? Tiež som nastúpila do práce po materskej a mám stále hnačky zo stresu 😔