Ahojte..akurat dnes mi nasadil zubar korunky na predne zuby (mostik). Ako dlho si budem
zvykat? Dost cudne sa teraz citim, neviem ani normalne rozpravat..sem tam suslem. Ak sa tu niekto najde, skuste pridat foto ako vyzerate s korunkami. Moje su aspon podla mna dost hrube. Mala som uplne inu predstavu..dakujem
@mishadudy mam obycajne mylsim zivicove ...porcelanove vtedy boli drahe..a viem ze museli byt take pevnejsie a hrubsie...ja mam tenke zuby mne zubarka presvedcila na tie zivicove ale vzadu je kov nepacio sa mi to ale co uz vtedy to tiez bolo vela penaizi jedna vyplata a pol...dnes sa uz robia krajsie a myslim nevidno ani rozdiel...ale raz si mozno vymenim...netrap sa ..porcelan je pevny a vydrzi viac a ak ti urobili spravne tak si nezhryzies spodne zuby ako ja ...na to pozor ak by ti to vadilo chod nech opravia...
@mishadudy 2-3 dni budes suslat. A to ti neskusali ako ti sedia predtym ako ti napevno nasadili? hrube vobec nemusia byt ale uz ake spravili take su, nedaju sa v ustach moc upravovat. A v predu su najcitlivejsie miesta v ustach tak sem tam aj po roku budes citit ze to neni vlastny zub. Korunky na bocnej strane vobec neni citit ci je vlastny alebo korunka ked je dobre vytvarovany.
Každému trvá inak dlho, kým si zvykne. Ja mám mostík 3 zuby, jeden mi chýbal na boku, taký kovový, vpredu živica a žiaden problém už cca 20 a viac rokov a jeden predný porcelánový cca 10 rokov a tiež v pohode, vôbec to nevnímam.
@tova neskusali. Aj ked nali lebo si pametam, ze ked som bola robit otlacky, tak mi vravel zubar, ze na buduci tyzden mi zavola a pridem vyskusat. Lenze oni mi uz len zavolalu, ze zuby su hotove..tiez som sa cudovala. Dnes mi ich viskusal a hned aj nasadil napevno. Hned som mu povedala, ze su nejake hrube, velke.. vraj tensie sa nedali urobit, ze aj on sam ma take a bla bla..
@mishadudy takto to urobili synovi (to je iný zdlhavý prípad vybitých zubov), že veľké, ale hneď na nejaký druhý deň sme to dali strhnúť a urobili nové. Pritom mu urobili hrozné veľké zuby, a presviedčali nás, že sú dobré, že aj modelky majú veľké zuby ale nedali sme sa a potom to prerobili.
ale ak mám pravdu povedať, tak to je také hrubšie ako zub, veď to je na ňom nasadené,
A hlavne nedaj sa, otravuj a neuspokoj sa s tým, že čo ti povie, že on má také a také, ty chceš mať poriadne. Zaplatíš, tak nech sa cítiš komfortne a nech to napravia hneď.
Podla foto sú velmi pekné, skús si zvyknúť
no mensie ako perlicky si neviem predstavit. ked ti dobre sedi ked zahryznes so spodnymi, tak pre cudzich ludi je to normalna velkost.
Od vcera citim taku jemnejsiu bolest na lavej strane, hlavne pri zahryznuti..umyvam si ich po kazdom jedne. Myslite, ze sa mi mohlo nieco dostat pod korunku? Jeden zub nie je pritlaceny az uplne pod dasno (akurat tam som nemala vlastny zub) asi este zajdem k zubarovi co? A to som myslela, zeuz budem mat konecne pokoj
Mate foto aj s vasimi povodnymi zubami? Mali by byt co najpodobnejsie. Takto podla 1 foto tazko povedat. Dolezite je, aby ste s nimi dobre zahryzla a kusala... Inak take 2 dni a zvyknete si 😉
@jaruskatt praveže nemám fotku so starými zubami..nikdy som sa nesmiala, pri fotení.ono ide o to, ze jednotky som mala trošku dalej od seba..teda som mala medzeru.., takže som si nevedela zvyknut, lebo korunky mi urobil tym padom trosku väčšie. Ale už je všetko Ok. Tak, ako má byť
och ..mam na spodnych uz 15r a ziadna slava..,.nie su porcelanove ..pouzivam ustnu sprchu aby sa zbytky jedla vyplavili lebo kefku to nejde...tie som bola sklamana ale casom som si zvykla