Zvracanie škrkaviek

zuzupp
7. dec 2017

Snívalo sa mi, že som zvracala veľké množstvo "hlíst". Bol to veľmi živý sen. Bola som naklonená nad záchodovou misou a vychádzali mi cez ústa von. Boli živé, hýbali sa, niektoré sa mi podarilo rozhrýzť ( nechtiac ). Bolo ich veľa, stále som ich vypľúvala. Niekto stál pri mne a upresnil mi, že to sú škrkavky ( osoba v sne ).
Bol to nepríjemný sen, ale pocit som mala taký, že nech idú všetky preč, zo mňa von a bude dobre.
Viete prosím Vás niekto, čo tento sen znamená?

lillystranska
7. dec 2017

@zuzupp snival sa mi sen ze ma nahanaju zombie. Neviete co to znamena? Hm asi ze ta chcu zjest? Tolko asi k tvojej otazke. Inak dobru chut

katarinamarkova
7. dec 2017

@zuzupp ničo ťa zožiera, mala by si daný problém začať riešiť! Keď ti niekto v sne hovoril o čo ide, tak aj reálne asi sama nevieš definovať presne, nechceš vidieť o čo ide. Nepovedal ti reálne niekto nedávno: toto je problém, ktorý treba riešiť? toto je zle treba to napraviť? tohto sa zbav atd????

zuzupp
autor
7. dec 2017

@katarinamarkova zvažujem, že niečo by na Tvojej odpovedi aj mohla byť pravda... Ďakujem za odpoveď a prajem príjemný deň a aj noci s krásnymi snami 🙂

katarinamarkova
7. dec 2017

@zuzupp druhá alternatívna nad ktorou sa treba tiež zamyslieť, niekde si zazrela možno kúsoček dokumentu o parazitoch, či pokazených potravinách, či si listovala v učebnici biologie a tvoje podvedomie si len obraz zapamatalo.

zuzupp
autor
8. dec 2017

@katarinamarkova aha, aj to môže byť. Ďakujem krásne za Vašu ochotu a čas 🙂