Zvláštny sen o našej planéte

monulkaaaa
10. sep 2023

Včera v noci som mala naozaj zvláštny sen. Väčšinou sa mi snívajú také prkotiny ako o bývalých chalanoch, o svadbách, zuboch atď.. Skoro všetky sny si pamätám a nemám čas po každom význame pátrať, ale tento ma zaujal 🤔 v sne sme s mužom a synom a ešte s nejakými ľudmi z rodiny (tých si už presne nepamätám) odsťahovaní na inú planétu, pretože na našej Zemi sme už byť nemohli (mám pocit že bola zničená), v sne sa niekoľkokrát objavuje názor že sme si ju zničili sami, ale zachránilo sa pár ľudí ktorých ubytovali v takom komplexe bytov. Myslím že tí dotyční nás zachránili, ale nechápem prečo? A máme ešte malú dcérku, nechápem prečo ona v sne nie je 🤔 tí zachránení ľudia ale začali postupne umierať, všetci okolo nás, nakoniec sme tam ostali sami na žive a aj nás sa niekto pokúšal zabiť. Ten sen bol úplne ako živý.. Unikali sme nejakým postavám, vizerali ako ľudia odetí v bielych kombinézach, ale nemali sme predsa kam ujsť 🤷‍♀️ zaujimavé je, že tam kde sme boli svietilo slnko, aj vodu mali 🤔 čo to môže znamenať?

svetlonos
10. sep 2023

@monulkaaaa
a si si ista, ze chces naozaj ten sen pochopit?

ckocka
10. sep 2023

@monulkaaaa Znamená to to isté ako keď sa ti sníva o chalanoch a zuboch. Že si dosiahla REM fáze spánku.

heln
10. sep 2023

@monulkaaaa pozri si animak "v hlave", tam je vysvetlene ako sa tvoria sny.
skratka vsetko mozne sa pomiesa a mozog to spracuvava. takychto snov sa ti sniva tak 5 - 6 za noc, to ze di to pamatas je len preto, ze si sa zobudila.

katarinka89
10. sep 2023

@svetlonos skus vysvetlit- mňa to zaujima......

monulkaaaa
autor
10. sep 2023

@svetlonos ano, chcela by som, zaujima ma to, lebo sen takehoto typu sa mi este nesnival 😀 akoze o nasej planete a prirode.. A este by som chcela aj vediet, preco nebola v sne aj dcera?

monulkaaaa
autor
10. sep 2023

@ckocka áno REM, to je mi jasné 🙈 ale preco zrovna tato tema na sen? Tento vikend bol trochu iny ako zvycajne, ja ako mama na materskej nemam vela casu na seba a nejake akcie, ale teraz dva dni sme boli s detmi vonku a hned taketo sny 😆

monulkaaaa
autor
10. sep 2023

@heln dakujem, skusim pozriet. Ludsky mozog je zda sa kapitola sama o sebe, len ma prekvapilo ze ja som skor taky,, egoista,, v tomto 🙈 ze sa mi sniva o mne a takych veciach co mi na nich najviac zalezi a co sa ma priamo tykaju, a teraz uplne odveci sen ze mame znicenu planetu 😀

ckocka
10. sep 2023

@monulkaaaa A prečo nie? Šak to musí byť pre ten mozog nuda, stále sa zaoberať len tebou/sebou.

monulkaaaa
autor
11. sep 2023

@ckocka tak s tym suhlasim 🤣 za tie roky uz sa musi ozaj nudit 🤣