Zvláštny sen

21. feb 2024

Snívalo sa mi s frajerom ktorého som mala pred vyše 10 rokmi. V sne som ho hľadala s plačom a keď som ho našla, tak sme sa len strašne objímali a hovorili sme, že sme si chýbali.
Cítim sa po tom sne zvláštne. Stále premýšľam nad tým, že prečo sa mi to vôbec snívalo. Nemám ani žiadne sociálne siete,že by som ho tam videla a kvôli tomu. Nič. Nie som s tým človekom vôbec v kontakte a nikto z môjho okolia ho absolútne nepozná.

banika12
21. feb 2024

ja som sa uz naucila, ze zamyslat sa nad tym, co sa mi sniva niekedy absolutne nema ziadne zmysel. proste to bol sen, mozno ti ho nieco pripomenulo, mozno si videla niekoho, kto ho pripomenul a uz sa ti priplietol do sna.

autor
21. feb 2024

Zamýšľam sa nad tým hlavne preto, že mám stále zvláštne pocity z toho sna. Ešte sa mi to nestalo

stellarstar
21. feb 2024

Je to práca tvojho mozgu, koľko razy sa mne snívalo s ex a vôbec na neho nemyslím. Neriešim je to len sen

zuza265
21. feb 2024

Chapem, ze niekedy su po snoch rozne silne pocity. Mozno si si vsetko vypovedala prave v tom sne. Alebo si si tym v sebe doriesila nejaku situaciu s nim, ktoru ste v minulosti zazivali. Vobec to neznamena, ze teraz mas byt s nim, alebo ho kontaktovat, alebo cokolvek. Nechaj tomu cas a uvidis ako sa budes citit. Mozno ho nahodne stretnes.

yelena159
21. feb 2024

Niektorí veria, že veci, ktoré sa nám snívajú, sa dejú v iných vesmíroch.

martinmmartin
21. feb 2024

@yelena159 niektori veria ze Gayovia pridavaju tajne specialne chemikalie do leteckeho benzinu aby nas tym lietadla nenapadne sprayovali a aby sa rodilo viac gay deti..... ludia veria vselicomu a nic to neznamena

januska12323
21. feb 2024

Nič to neznamená, niečo ho tvojmu mozgu pripomenulo tak sa ti s ním snívalo.

damira90
21. feb 2024

Keby vieš aké mory som mávala ja nikomu neprajem ale viem príčinu. Spotená plakalala som, s dieťaťom zlé atď, streľby, utopenie tak toto máš ty milé. Pri sne prežívaš kolko si senzitívna. Podvedomie nikdy nezaspí veľa krát mi pomohol snár neviem prečo ale väčšinou to tak aj bolo. Podvedomie ti pomieša všeličo a zlé NEZNAMENA vždy zlé. Väčšinou je to niečo čoho sa bojíš poprípade ťa ťaží..a máš nevyriesené a hlava proste občas zákrúti sto rokov dozadu 🤎 to Podvedomie si pamätá všeličo co ani ty netusíš ja ho niekedy neznášam

riesska123
21. feb 2024

@damira90 a prečo sa nám tak často sníva prave to čoho sa bojíme ? Mne osobne sa veľmi často snívajú situácie s človekom ktorý ma x krát sklamal a bála som sa že ma sklame znovu. A to sa mi stále sníva. Ako ma sklame, pripadne tie veci s ktorými ma sklamal a klamal v minulosti sa mi sníva.

zuza265
21. feb 2024

@riesska123 lebo podvedome s tym nie si vyrovnana. A pocas spanku sa tvoj mozog snazi zrovnat s tou situaciou

damira90
21. feb 2024

@riesska123 pretože strach je najsilnejšia zbran v hlave. Je to silný pocit. A ten potlacame najviac každý sa tvári že ho niečo netrápi no v skutočnosti trápi a bojí sa. Nebojte sa vždy sú to len sny..my si tvoríme realitu 🙂 🖤

riesska123
21. feb 2024

@zuza265
@damira90
A čo vlastne zrovnanie so situáciou je ? 🙂 znamená to byt v poriadku s tou danou situáciou a neriešiť to? Pripadne že treba aby mi tá situácia bola jedno ?

damira90
21. feb 2024

Nemusia ti byť jedno. Niekdy sa sníva s ľuďmi s ktorými nám bolo dobre troska serotonin vyšiel.. a podvedomie si pamätá. Aj dobre ale aj strach zle. Ja za tým nič nehľadám. Ale mory sú onicom no :/