Tento týždeň sa mi viackrát stalo, že mi niekto zavolal, vraj má odo mňa zmeškaný hovor, pritom ja som to číslo vo volaných nemala. Alebo mi volalo nejaké číslo, zodvihla som a ticho. Máte skúsenosť, čo to môže byť a ako to zastaviť? Ďakujem
@maranco to mi zial nikto neponukol :D :D
Áno aj mne sa to stáva, že si nájdem zmeškaný hovor... volám naspäť a tam mi vynadajú, že čo im vyvolávam....stalo sa mi to už viac krát a na druhej linke babička, alebo nejaký pán a podobne....oni mne nevolali...
@adka176 INFO od operátorky, ak sa to deje aj vám:
Jedna sa o podvodne hovory realizovane zo zahranicia, pricom sa na displeji volaneho zobrazi slovenske cislo, aby hovor posobil doveryhodnejsie. Hovor je vsak realne realizovany zo zahranicia a preto nie je z nasej strany, zial, mozne takyto hovor zastavit, ci eliminovat. Jedna sa o situaciu, ktora je aj medializovana a je v rieseni organov s medzinarodnou kompetenciou. Zakaznikom doporucujeme nevolat na cisla spat a ak Vas kontaktuju zakaznici s tym, ze volalo Vase cislo, infromovat o situacii. Pokial by bolo obtazovanie neunosne je mozne zmenit telefonne cislo.
Zakaznikovi volala cislo zo zahranicia, na displeji sa mu vsak ukazalo Vase cislo, ktore si volajuci nahodne vybral. Hovor vsak z Vasho cisla realizovany nebol. Vase cislo nie je nijako hackute ani zneuzite. Jedine negativum je ze Vam nasledne volana osoba moze volat s tym,z e ste ju kontaktovali.
Tak už radšej nevolajte naspäť. Ak je to dôležité a volá vám niekto reálne, zavolá znova.
nikdy nevolám naspäť,ak to je číslo,ktoré nemám v zozname
Mne sa raz stalo ze mi volalo cudzie cislo, tak som volala spat a chlapec tam ze on mi nevolal, tak som polozila a hned na to znova to cislo volalo a tam uplne niektk iny nejaky poliak a zacal po mne vrieskat ze potrebuje moje udaje aby mohli zrusit moj ucet( v zivote som v polsku ucet nemala) tak som polozila a zablokovala. Zrejme to vedia podvodnici nejako nastavit ze sa ukazuje ine cislo ako z ktoreho volaju
@butterflyeffect presne ten istý Poliak mi občas volá a striedajú sa so ženou, buď ponúka investovať alebo mám na burze zabudnutý účet s kryptomenami a mi pomôže ich previesť na svoj účet v banke, len potrebuje prístup do mobilu a počítača a všetko mi ukáže 🙂
Potom volal aj iným a použil aj moje číslo, lebo tiež tak mi niekto volal, že si našiel zmeškaný hovor a ja som nikdy na to číslo nevolal, tak som sa ho spýtal či mu niekto nevolal s ponukou na kryptomeny tak že áno dnes mu volali
Stalo sa to aj mne. Volali mi cislo s sk predvolbou. Dvihla som a tam nejaky hlas ze boli zneuzite moje udaje ci co po anglicky splietal a ked som volala na cislo tak nejaky pan sa ozval ze on urcite nevolal
Tak znova podvodnici,ale ineho druhu
@radkaradix neurobíš s tým nič, podvodníci čo volajú ľudom dokážu im zobrazovať ľubovolné číslo z akého akože volajú (naši operátori neoverujú správnosť čísla) a si vybrali tvoje
Neponúkali ti nedávno investovať alebo objavili tvoje "zabudnuté" kryptomeny na burze?