Prajem dobré ráno,chcem sa spýtať na váš názor dnes ráno o 5 spíme s manželom a zrazu začne zvoniť budík zobudím manžela nech to vypne on mi povie že jemu budík nezvoni že to mne ja take zvonenie na budíku nemám pozriem na mobil a nič budík tu hučal zvonil vravím reku čo to je išlo to zo skrine v skrini máme staré mobily manžel si pred 6 mesiacmi kúpil telefón nový a starý vypol záhadné sa sám telefón zapol nastavil čas na budík a zvonil , je to nejaké zvláštne a hlava mi to neberie 😀čo si o Tom myslíte je to náhoda?
Mozno to nebol budik ale nastavene v kalendari nieco na tento datum. Mne tak v starom mobile zvonilo aj ked bol mobil vypnuty, mala som to tak nastavene..
nemate male deti? nasa sa raz hrala s tabletom, ani nevieme kedy a tiez nam tak v noci zvonil a potom opakovane :D a pokial maju mobily zive baterky, nevadi, ze ej vypnuty, tak obcas elektronika zahapruje, ak by boli vypnute "bez stavy" a zvoni, tak to je uz ine, tam by som sa zacala bat....
Duch ako nehmotna substancia by nevedel nastavit dotykovy telefon. Ako by to spravil, ked nema potrebny elektricky potencial aby spustil procesy v dotykovom dysplayi?
Nám sa dve noci dozadu sama od sebe zapla taká tá klasická baterka . Sme na chalupe, tak visí v kuchyni. Muž sa v noci prebral a videl svetlo z kuchyne. Išiel pozrieť na kamery, či deti nešli na wecko, zapli si ju a zabudli vypnúť. Nikde žiadny pohyb. Čas zapnutia 00:50 hod. Keď mi to ráno povedal, tak najskôr som bola pototo a rozmýšlala, ale potom sme si to nejako logicky zdôvodnili, čo sa mohlo stať. Predsa len baterka stará, ťažsie sa zapína vypína. Pravdepodobne sa decká s ňou hrali a poriadne nezatiahli ten vypínací gombík, tak možno zostal nejaký kontakt, ktorý sa rozhodol v noci sa sám zapnúť 🙂.
Vzdy sa da vsetko logicky vysvetlit,zalezi len na tom,comu veris,ak veris v nadprirodzeno,nebudes hladat logicke suvislosti ale prave tie nadprirodzene..🙂 Takze je na tebe ako si to vysvetlis,bud si povies ze ten budik tam mozno bol nastaveny este pred vypnutim na tento den,pripadne mobil zblbol,deti sa s nim hrali atd alebo u vas strasi,ci to bolo nejake znamenie,ci duch..