Predávam tovar a pán s nejakým zvláštnym menom chce takýto predaj, ktorý som ešte nerobila.
Vždy som gls volala ja, tovar som predala, peniaze od kupujúceho na účte. Z toho, čo bolo na účtr som zaplatila poštu. Nie sú to špekulanti?
Vysvetľujem vám, že agent GLS príde k vám domov, aby vám dal obálku obsahujúcu vaše peniaze, a akonáhle skontrolujete svoje peniaze, dáte mu položku, aby ju mohol poslať do môjho domu.
Je to neštandardná a nezmyselná požiadavka. To znamená na 99% odrb.
@ollynka Nepošle žiadne peniaze v hotovosti. Mne už takto písalo aspoň 5 rôznych ľudí. Vždy som ich poslala do kelu tak ani nestihli poslať link, kde vraj zvyknú pýtať číslo karty. Snáď na toto v dnešnej dobe už nikto nenaleti, že by niekde zadával všetky údaje zo svojej kreditky 🤦♀️
je to podvod ako ti pisu, ved ked neveris ok, tak s nim pokracuj v konverzacii, ale raz na to cislo karty pride...
kazdy den na to upozornuje policia, stranka na FB Hoaxy a podovody ale nech sa paci vzdy sa najde niekto, kto naleti a neda si povedat, ze je to podvod 😬 je to proste podvod, objednanu akoze kuriera, zacnu sa ti vyhrazat, ze mas zaplatit za kuriera, pod tlakom im das udaje z karty a vybavene
Zalezi cez koho o posielal. Nemusela to byt Posta. Aj ine prepravne spolocnosti ponukaju dobierku.
Ja sa čudujem,že niekto sa vôbec pýta,už len tie mená,čo si vymýšľajú sú jasný dôkaz,že podvod ..
@ollynka ale je toho plny internet, je to podvod. Asi posle ti nejaky link, kde máš zadat udaje svojej karty.