Zvláštna tekutina

klarkahanka1987
21. jún 2023

Ahojte mozno trosku netypicka tema🙈🙈
Ale asi mesiac dozadu som si natrhala ruze do plastovej tasky a neviem preco ale som ju dala vtedy do supliku a zabudla som na to. Az teraz po mesiaci som si na to spomenula🤦‍♀️🤦‍♀️ Otvorila som suplik a z tasky vytekala zvlastna hneda tekutina, potiekla uz po celom supliku, je to normalne ze z ruzi po casr zacne vytekat hneda tekutina? Je to nasledok hnitia? DPoradte prosim lebo som zmatena😅😅

cookie29
21. jún 2023

to je vtip?
ved to je uplne normalne... kvety, salat napriklad, vnat... rozklad funguje a meni sa to na hnedu tekutinu viac-menej smradlavu...

luccija
21. jún 2023

@klarkahanka1987 a čo si čakala vonavku?🙂
Jasné, že to zhnije

nafka0483
21. jún 2023

🫣🫣🫣 ano, samozrejme ze ruza (a cokolvek ine zive prirodne) zacne po case hnit a rozlozi sa to.
V igelitje predsa nedycha, zapari sa a hnilobu a smrad mas do par dni, nieto po mesiaci 🤦‍♀️

martul
21. jún 2023

@klarkahanka1987 ešte raz si to po sebe prečítaj, či myslíš že to môže byť preboha? Šak ti to tam asi hnije, či? Čo máš na krku, vieš k čomu to slúži?

babulkomale
21. jún 2023

@klarkahanka1987
😂😂😂😂😂😂😂😂 Vdaka za ozivenie dna 😂

viestta
21. jún 2023

Naozaj netypicka tema. 🙄Neviem ako si dosla k tomu, ze zvlastna tekutina. V tvojom sufliku prebehol normalny hnilobny proces

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
heidi4
21. jún 2023

@lenka_aknel 1987, dufam, ze to nie je rok narodenia. Cakala by som tak 2007 mozno, ked uz tak (sorry, nechcem nikoho urazit)

osky
21. jún 2023

Omg
Ruze strcit do suflika.toto mi staci..
To si ich chcela vylisovat ci na co si ich vlastne trhala/kupovala?
A Este Sa divit,ze zhnili...
Co Sa ucia ludia v dnesnych skolach???
Narod celkom zblbol?

viestta
21. jún 2023

@osky oni to ucia.len ked ziaci nechaju v triede len telesnu schranku a mysel im beha po nekonecne, tak sa netreba cudovat, ze sa na nich nic nenalepi

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvetinka75
22. jún 2023

@babulkomale no mne už takéto tuposti ani nezlepšia deň. Lebo keď toto je okolo nás, preboha, kde to pracuje, čo robí?

babulkomale
22. jún 2023

@kvetinka75 podla mojich skusenosti uplne hocikde, az sa cudujem 🙈