Ahojte mozno trosku netypicka tema🙈🙈
Ale asi mesiac dozadu som si natrhala ruze do plastovej tasky a neviem preco ale som ju dala vtedy do supliku a zabudla som na to. Az teraz po mesiaci som si na to spomenula🤦♀️🤦♀️ Otvorila som suplik a z tasky vytekala zvlastna hneda tekutina, potiekla uz po celom supliku, je to normalne ze z ruzi po casr zacne vytekat hneda tekutina? Je to nasledok hnitia? DPoradte prosim lebo som zmatena😅😅
@klarkahanka1987 a čo si čakala vonavku?🙂
Jasné, že to zhnije
🫣🫣🫣 ano, samozrejme ze ruza (a cokolvek ine zive prirodne) zacne po case hnit a rozlozi sa to.
V igelitje predsa nedycha, zapari sa a hnilobu a smrad mas do par dni, nieto po mesiaci 🤦♀️
@klarkahanka1987 ešte raz si to po sebe prečítaj, či myslíš že to môže byť preboha? Šak ti to tam asi hnije, či? Čo máš na krku, vieš k čomu to slúži?
@klarkahanka1987
😂😂😂😂😂😂😂😂 Vdaka za ozivenie dna 😂
Naozaj netypicka tema. 🙄Neviem ako si dosla k tomu, ze zvlastna tekutina. V tvojom sufliku prebehol normalny hnilobny proces
@lenka_aknel 1987, dufam, ze to nie je rok narodenia. Cakala by som tak 2007 mozno, ked uz tak (sorry, nechcem nikoho urazit)
Omg
Ruze strcit do suflika.toto mi staci..
To si ich chcela vylisovat ci na co si ich vlastne trhala/kupovala?
A Este Sa divit,ze zhnili...
Co Sa ucia ludia v dnesnych skolach???
Narod celkom zblbol?
@babulkomale no mne už takéto tuposti ani nezlepšia deň. Lebo keď toto je okolo nás, preboha, kde to pracuje, čo robí?
@kvetinka75 podla mojich skusenosti uplne hocikde, az sa cudujem 🙈
to je vtip?
ved to je uplne normalne... kvety, salat napriklad, vnat... rozklad funguje a meni sa to na hnedu tekutinu viac-menej smradlavu...