Zvládli ste štúdium dvoch vysokých škôl externe?

trish31
28. jún 2012

Zaujima ma,ci je tu osoba,ktora studovala dve vysoke skoly externe paralelne,popri tom pracovala na plny uvazok,dakujem 😉

liz_lemon
28. jún 2012

@trish31 moj priatel, ale nakoniec skoncil iba jednu, aj ked v pohode by zvladol obe, doteraz to lutuje

trish31
autor
28. jún 2012

@liz_lemon a preco skoncil ak sa mozem spytat?

liz_lemon
28. jún 2012

@trish31 cisto z lenivosti 🙂 on je velmi sikovny, velmi dobre vie, ze mohol mat obe, ale sa mu nechcelo, tak ma len jednu
mohol by si dokoncit aj tu dalsiu, ale to studium je uz velmi drahe, takze nic

trish31
autor
28. jún 2012

@liz_lemon takze sa to dalo stihat ano?

liz_lemon
28. jún 2012

@trish31 jeho 2 skoly ano, ale neviem, na ake 2 chces chodit ty, kazda skola je ina

trish31
autor
28. jún 2012

@liz_lemon ja uz na jednu chodim,zdravotnicke zameranie,druhe by boli prirodne vedy

liz_lemon
29. jún 2012

@trish31 no, tak s takymito zameraniami nemame ziadne skusenosti, on mal management a IT

trish31
autor
29. jún 2012

@liz_lemon hej premyslala som aj nad managementom,ale to suvisi s mojou prvou skolou len velmi uzko 😒

liz_lemon
29. jún 2012

@trish31 podla mna je jedno, ci spolu skoly suvisia, aspon mas vacsie moznosti

trish31
autor
29. jún 2012

@liz_lemon tiez fajn nazor...kazdopadne uvidim.A dokoncil priatel co?

liz_lemon
29. jún 2012

@trish31 IT, na tom managemente bolo viac biflovania, a on velmi nie je na take veci, tak aj preto sa mu to nechcelo ucit, ale s odstupom casu uznal, ze by to urcite zvladol

trish31
autor
29. jún 2012

@liz_lemon dakujem,uvidim teda,snad to zvladnem 😉

liz_lemon
29. jún 2012

@trish31 drzim palce 🙂

koniarova
29. jún 2012

@trish31 Viem si to ešte predstaviť popri práci. 😉 😉 Ale pri deťoch už teda nie. To by si musela mať pri sebe osobu, ktorá bude nonstop s deťmi, inak si neviem predstaviť, ako by si sa učila, či chodila na prednášky či cvičenia. 😉 😉 😉 Časovo by to bolo asi dosť náročné.

trish31
autor
1. júl 2012

@koniarova ale externe studium nie je kazdy den,ani kazdy vikend

koniarova
1. júl 2012

@trish31 Ale učiť sa musíš. 😉 Ja ťa nechcem prehovárať. Ale uvidíš pri deťoch. Teraz nepochopíš, o čo vravím, až potom keď mimi budeš mať. Samozrejme ti držím palce. Sú ženy, čo to zvládnu, ale podľa mňa je to vždy na úkor niečoho /niekoho/. 😉

skolara
1. júl 2012

@trish31 podla mna aj ked by si obidve skoly dokoncila stale by to bolo na ukor deti 😒 odchadzat na skusky by si musela tak ci tak a tiez to ucenie.
Viem si to predstavit trosku lepsie ked by bola vyska v meste kde byvas.

trish31
autor
2. júl 2012

@koniarova
@skolara mate pravdu,naozaj sa mi asi lahko hovori kedze zatial mimi nie je 😉

liz_lemon
13. júl 2012

@trish31 ved kludne vystuduj, a deti maj az potom, mas len 23, na deti mas dost casu
a je mozne, ze ked budes mat deti, uz sa do skoly nedostanes

riana12
25. júl 2012

@trish31 moja spoluziacka uz z VS zacinala narovnako dva odbory, na jednej skole, ale dve rozne veci... a musela skoncit jeden z nich, lebo nestihala - praca na plny uvazok, ani partnera nemala, na ktoreho by sa dalo zvalit, ze aj jemu sa potrebuje venovat, ani na sluzobky nechodila... ale bolo to aj dost narocne na volno... minimalne v den skusky si musela v praci vziat... chodenie na prednasky... da to zabrat...

turistka
25. júl 2012

nepises, ci mas deti, zalezi aj aku mas narocnu pracu - nadcasy, praca cez vikendy?..... ja som studovala iba 1 a bohato mi stacilo. poznam zopar ludi, ktori studuju 2 skoly ale bez prace, ich naplanou je len studium. Zalezi od narocnosti predmetov, mnozstva projektov, seminarok a mnozstva predmetov za semester, ja som ich mavala za semester priemerne 8 a na moj vkus to bolo dost vela....