Zaujima ma,ci je tu osoba,ktora studovala dve vysoke skoly externe paralelne,popri tom pracovala na plny uvazok,dakujem 😉
@trish31 moja spoluziacka uz z VS zacinala narovnako dva odbory, na jednej skole, ale dve rozne veci... a musela skoncit jeden z nich, lebo nestihala - praca na plny uvazok, ani partnera nemala, na ktoreho by sa dalo zvalit, ze aj jemu sa potrebuje venovat, ani na sluzobky nechodila... ale bolo to aj dost narocne na volno... minimalne v den skusky si musela v praci vziat... chodenie na prednasky... da to zabrat...
nepises, ci mas deti, zalezi aj aku mas narocnu pracu - nadcasy, praca cez vikendy?..... ja som studovala iba 1 a bohato mi stacilo. poznam zopar ludi, ktori studuju 2 skoly ale bez prace, ich naplanou je len studium. Zalezi od narocnosti predmetov, mnozstva projektov, seminarok a mnozstva predmetov za semester, ja som ich mavala za semester priemerne 8 a na moj vkus to bolo dost vela....
@trish31 moj priatel, ale nakoniec skoncil iba jednu, aj ked v pohode by zvladol obe, doteraz to lutuje