Zverejňovanie diskusií na Facebooku

evitka83
15. feb 2017

Mily admin, mohol by si mi prosim ta ukazat klauzu v pouzivatelskych podmienkach, kde ti dava pouzivatel povolenie na zverejnovanie svojich diskusii pod svojim nickom ma dalsich socialnych sietiach ako jeFB?

dominika6
15. feb 2017

@evitka83 admin to tam nedáva,kopíruje to tam niekto iný a následne sa to krížom krážom zdiela..tak ako ked baba napísala otázku na kvapku na trenkách,či ju chlap podvádza a do pol hodiny to videlo na fb celé sk dokonca aj funradio sa na tom smialo

evitka83
autor
15. feb 2017

@dominika6 no musi to kopirovat niekto, kto ma administratorske prava tu, pretoze sa to objavuje na FB pod uzivatelskym menom modrykonik.sk

sibalka21
15. feb 2017

@evitka83 Toto je verejne forum :D Na takychto strankach vacsinou neplati ziadne "potrebuje povolenie".... Takze na fb to moze dat hocikto... Ak niekto nechce, aby sa na nom smialo cele FB, treba davat pozor na to co napise ....

sibalka21
15. feb 2017

@evitka83 Ziadny admin pod menom "modrykonik.sk" nieje... Je to proste upravene vo photoshope, aby ludia vedeli odkial to je...

dominika6
15. feb 2017

@evitka83 ved áno na fb je stránka modrykonik,ktorá to skopíruj,ale neviem či je to priamo admin z tejto stránky,lebo koníkov je tam 100

evitka83
autor
15. feb 2017
magmolatus
15. feb 2017

@evitka83 To moze robit automat, ktory to tam proste pridava.

https://www.modrykonik.sk/about_privacy/#pouzit...

Bod 4
Súhlasíš s tým, že Tvoje Príspevky môžu byť tiež zhromažďované internetovými vyhľadávačmi, ako je Google. Môžeš tiež povoliť prístup aj iným stránkam, ako je Facebook, aby mali prístup a zverejnili na ich stránke niektorý z Tvojich údajov, vrátane Tvojich Príspevkov na Internetovej stránke.

esther03
15. feb 2017

No podla mna je to tam prelinkovane cez url, ale niekto musi vyberat co tam pojde, lebo sa tam nekopci cely konik. Cize mudrlant za pc (spravca fanpage) sedi vyberie nieco co by mohlo zaujat na fb a prelinkuje. Ale dostane rozkazom, ze toto musi ist von 🙂