Ahojte žienky
Mám takú dilemu. S priateľom už budem čochvìľa jeden mesiac a on povedal že ak chcem si ho dať do vzťahu na FB že kľudne môžem že on bude len rád a že ma aj tak bude ďalej milovať. Aj ja ho milujem. Len bojím sa reakcie ex a jeho kamarátov (s niektorými som prerušila kontakty a aj s tým ex priateľom). No viete aby neboli zbytočné rozbroje a nenahuckal ex aj proti mne toho môjho terajšieho priateľa. Podotýkam on prišel za mnou a ten ex nikdy za mnou sám neprišiel ale pòlroka ma otravovať vedel. Tento terajší na mňa netlačí čo sa týka sexu a tak ale on že keď sa s ním nevyspím že zošalie. Počkať ešte chvìľku a potom sa dať na FB do vzťahu alebo?
Ďakujem za milé rady.
@heartrebelangel96 kašli na facebook a žij skutečný život.
@veronikaszabova môj ex má 23, ja a priateľ máme 25. Ono ex mi robí problémy aj doteraz. Dokonca môjmu šéfovi poslal nepekný email a proste akým právom si to aj dovoľuje ...
@heartrebelangel96 25? Nie 15?
@heartrebelangel96 Ako fakt chces toto riešiť cez FB ? dnes ste spolu zajtra byt nemusite ... ja som s mužom cca 22 rokov a veru na Fb nie som vo vztahu s nim, a netusim ci aj sme priatelia 🙂 ale asi ano .. nie je podstatne čo je na FB, ale čo máte v skutočnosti .
Prosim neries virtualny zivot. A urcite nie taketo koniny. Je jedno ci das na fb alebo nie.
Mozno lepsie pre teba toto neriesit absolutne a ignrorovat vsetkych co do zivota nepotrebujes.
Udivuje ma ze vraj mas 25 🙈
Zruš si Facebook a budeš mať krajší život, moja...
😂 😂 😂
Dneska sa pohádam s manželom, že jak to, že nie som jeho manželkou aj na facebooku, doprčic! 😂
@heartrebelangel96 a co keby si zrušila celý Facebook, messngery, blokovania, od blokovania, zverejnenia vzťahu a podobne?A normálne žila v realite?
Lebo tiež sa mi nechce veriť, po tých všetkých príspevkoch, že máš 25 rokov...toto by som ešte chápala u takej pojasenej 16 ročnej pubertacky..
my sme spolu 10 rokov a mame jedno dieta, a nevie to facebook 😀
@heartrebelangel96 vykasli sa na fb, to nie je obciansky preukaz, ze tam mas mat aktualne udaje
a preco ta vlasne trapia nejake rekcie okolia? Boze neries Fb, a virtualny zivot ale ten realny...Môj chlap uz niekolko rokov ani neni na Fb a sam hovori ze lepsie tak
@vsauce_ asi tak 🤣🤣🤣
@elizabet173 👍👍
@heartrebelangel96 a načo to chceš dávať na FB? Koho to zaujíma, že ste pár? Nie je to jedno?
@heartrebelangel96 jednoznačne to treba vycapiť na fb, čo nie je na sociálnych sieťach tak akoby ani neexistovalo.
ex ta moc uz nema co trapit, nech si robi co chce, a ty by si sa hlavne mala pozerat dopredu. ja by som si to na ten fb dala a nech ex aj rozdrapi, ved mas pravo na svoj zivot
Neverim,ze mas 25 a po UZ mesacnom☝️ vztahu ti zalezi na statuse na FB😂. Dufam,ze si si pridala do statusu aj vystudovanu "Vysoku skolu zivota" "Harvard" a "Oxford",lebo inak sa to nerata☝️😂
aj mňa to pobavilo.Ale čo sa človek čuduje.Prázdniny 🙂
Milé bravo 😂😂😂😂
@heartrebelangel96 počkaj si nie na zmenu rodinného stavu na Facebooku ale v reálnom živote 😊
@heartrebelangel96 A keď sa neoznačíte, že ste vo vzťahu, tak čo? Znamená to, že sa málo ľúbite? To u Vás, mladých, teraz funguje štýlom - čím viac FB, tým viac lásky? 😀
Inak fakt si myslíš, že tvoj terajší frajer sa dá nahuckať proti tebe tvojim ex? No to ťa musí straaaaašne milovať 🙈
@heartrebelangel96 preboha... A to mate 15 rokov? 🤦