Ahoj baby, máte skúsenosti so zväčšením pier, ale aby vyzerali prirodzene, nie duck face? Rozmýšľam nad russian lips.
Odporúčate niekoho konkrétneho, kliniku?
Ďakujem 🙂
Len to nie!!!!
Prosim nedavaj si to
Vždy je to vidno a je to otrasne.
Ja som chcela len tak trochu, určite nie ako kačka.
@valeria_h daj si radsej pery tetovat
Naozaj, nerob to. Radšej si niečo pekné kúp, alebo peniažky odloz. Naozaj ti to absolútne netreba, máš krásnu tvár, nekaz to umelinami.... Ani trošku...
Ahoj, ja mam vyplnen pery, metoda russian lips. Este len na zaciatku. Som velmi spokojna. Kto ma nepozna ani nevie, ze mam vyplnen pery. Kto ma pozna, tak cosi sa mu na mne nezda 🙂 som spokojna
@uglybetty1234 Kde si si ich dala robiť, ak teda môžeš napísať 🙂
Nerob to. Aj keď si dáš len trochu je to vždy vidno.
Ja ani nevidím v Tom logiku, dat si zväčšiť pery aby to nebolo vidno. Tak buď chcela aby to bolo vidno, alebo kašľať na to. Áno, mám kamošku ktorá si to dala, len pár ml, a nieje to vidno. Ale potom na čo? Minut našetrené peniaze alebo na čo? Väčšinou vymislaju naozaj pekné baby a doseru si tvár. Ty si krásna, kašli na to.....
@januska1905 Ja som chcela len trochu, aby som mala plnšie pery, ale tak, aby to nebilo do očí.
Máš pekne krojene a prirodzene plne pery. Byt tebou tak to nerobím.
a podla mna vela vela veeeeeeela zien ma pichnute pery a okolie o tom ani len netusi.
ak to tak cítiš, choď do toho. Ja som bola v apríli prvý raz a teraz v júni na druhej dávke a za rok pôjdem znova.
@valeria_h ak si rozhodnutá určite choď do toho. Ak si do pier nedáš napichať 5-6ml a pozáš mieru tak nebudeš mať žiadny duck-face.
Ja si dávam každý rok a pól 1ml a stačí mi to, pokiaľ nemáš úplne neviditeľné pery tak viac ani netreba.
A priprav sa - russian lips ale bolia 100x viac ako klasika napichanie😅
Ako na prirodzene krásnej babe pokaziť jej jedinečnú prirodzenú krásu. Všetko umelé je umelé a veru aj viditeľné, či už viac alebo menej. Inak by to asi nemalo význam, nie? A samozrejme, potom presviedčanie samej seba, že to nie je ani vidieť a vyzerá to úplne prirodzene.
@elizabet173 lol , názory chlapov sú pre nás strašne dôležité 🤦🏻♀️
je to vidieť zboku, tak, ale komu sa to páči 👍
@valeria_h kamala zilina
Mas krasne pery, nevymyslaj....