Ktory prípravok je podla vas najlepsi na zvacsenie objemu vlasov?Dakujem za rady!
ja mam teda hodne jemne vlasy ☹ uz som skusala vsetko mozne aj nemozne, ale co sa mi najviac pozdava je MATRIX - rada na jemne vlasy - mam sampon, bojemove tuzidlo aj lak na vlasy, je mi jasne ze hrivu zlatovlasky nikdy nebudem mat, ale v ramci mojich moznosti sa mi to zda celkom fajn,
základ je KVALITNÍ sestřih a vlasová kosmetika už je jen třešnička na dortu 😉
dobrý strich tiež urobí svoje,deniska teba veľmi zaujimajú temy o kozmetike však?lebo len take zakladaš,no nič v zlom to som len postrehla 😀 😀
Ano , mas pravdu, zaujimam sa o kozmetiku.
soanpe tak sme sa zhodli naraz,môžeš mať sebelepšiu vlasovú kozmetiku ale keď nebudeš mať kvalitný strih,najčastejšie postupne zostrihaný ,tak ti to nepomôže
ja mam novej sestrih celkem kvalitni bych rekla a krasnej,ale stejne mi splihavaji vlasy..uz jsem tu zakladala temu na vlasy a sampony ..tak ja za sebe Sebastian TIGI a Loreal
nejlépe mi objem vlasů zvětší moje batolátko - hrozně rád se mi v nich probírá, noří prstíčky a cuchá 😀 Výsledek zaručen 😅
ak používaš penove tužidlo,je dôležite,by si si ho nedávala na vlasy zvrchu, ale na korienky odspodu,neviem či mi rozumieš.Zodvihneš prameň vlasov a nastriekaš,keď dáš navrch,tak ti oťažejú a účes nedrží
sampony od elseve su dobre a tiez teraz ten lak na vlasy 2x vacsi objem, mne to urobilo ze buuum 😀