Ahojte, chcela by som sa spýtať či má niektorá z vás účet v zuno banke???Je naozaj bez poplatkov???Chcela by som si založiť sporiaci účet na odkladanie na dovolenku, ale neviem aké sú tam presne podmienky.Ďakujem za rady
Taktiez som velmi spokojna..Ja si tam setrim na skolu 🙂 internetbanking prehladny , jednoduchy.Nemas grid kartu na potvrdenie platby, ale pre potvrdenie Ti poslu SMS...co velmi ocenujem,kedze mobil mam vzdy po ruke 😉
dobry vecer,ake su tam celkovo poplaky?za vybery v inych bankach pretoze predpokladam,ze bankomati niesu vo vsetkych mestach,za otvorenie a zaslanie karty atd.... dakujem
Ahoj, ja som si ho tiez zalozila koli sporeniu pred asi mesiacom. Nic pre mna vyhodnejsie som na trhu nenasla. Zalozila som si sporenie plus a uz tento mesiac nabehli uroky. Kartu som si nedala, pretoze ho chcem vyuzivat len na sporenie, vedenie je zadarmo (za ucet plus sa plati, ale pri splneni podmienok je tiez zadarmo), jednoduchy a prehladny internet banking a hlavne nemusim nikam chodit do banky, zmluvu tiez priniesol kurier. Ja som zatial velmi spokojna.
Prepacte chyby neda sa opravit
Dakujem tak aj ja si zalozim a bez karty
ahoj ja mam zuno vedenie je bez poplatku aj karta akurat za vyber sa plati doteraz bol jeden v mesiaci zadarmo ,ale teraz si kontrolujm a pozeram ,ze uz vzdy mi stiahnu 1 za vyber ,ale inak nastastie nepplatim za nic a mne sa paci najma to ,ze vsetko vybavim s nimi cez internet a nemusim nikam chodit dmov ti poslu zmluvu pri kurierovi ju podpises on ju vezme spat a mas pokoj....