Zrušenie účtu na stávkových stránkach z pozície manželky

paigesy
8. aug 2022

Dá sa manželovi zrušiť hráčsky účet na stavkovych stránkach z pozície manželky ? Z dôvodu závislosti a pod . Viem že o to môže požiadať sám, ale či tak môže urobit aj manželka? V zmysle že by som na všetky možné stránky napísala aby mu zrušili prípadný účet z dôvodu závislosti ? Neviem kde všade účet ma ale viem že stavkuje a nepáči sa mi to, na moje výzvy zrušiť si tie kontá nereaguje.

anjelicek26
8. aug 2022

Z dovodu zavislosti? Nuz bohuzial si myslim, ze pokial nie je zbaveny svojpravnosti, tak to takymto sposobom nepojde... a ak nepocuva teba, psychologa, zvysok rodiny, tak ani zrusenie uctu nepomoze - zalozi si dalsi...

majkabambulik
8. aug 2022

Zavislaci su velmi vynaliezavi, naozaj iba on vie, kde vsade ma otvorene ucty a kde si ich otvori ak by nahodou manzelka nasla.... Smer liecebna pri Piestanoch specializujuca sa na zavislakov.

daniela1911
8. aug 2022

@anjelicek26 myslím, že duplicita účtov nie je možná. Nakoľko sa tam dáva aj OP, kvôli overeniu a možnej výhre. Jedine, že by stávkoval cez niekoho iného.

@paigesy Porieš si v prvom rade finančne záležitosti doma…. Úspory, BSM, ostatný majetok.

ajja22
8. aug 2022

@paigesy bohužiaľ to možné nie je, pracovala som v jednej stávkovej, o zrušenie môže požiadať iba majiteľ daného účtu 😞

paigesy
autor
8. aug 2022

@majkabambulik no to by ma vysmial že preháňam atd … zatiaľ nič hrozne neurobil neprehral ale predsa chcem to seknúť v zarodkoch …lebo vidím ze nejako často sa tomu začal venovať

viestta
8. aug 2022

Alebo psychiatria Banská Bystrica, pripadne Predná Hora.
A ešte pred tým podaj na súde zrušenie BSM, aby vás upne neozobracil.

paigesy
autor
8. aug 2022

@ajja22 ďakujem toto som chcela vedieť

paigesy
autor
8. aug 2022

Ešte to nieje závislosť v pravom slova zmysle, ale viem že to akceptujú ako dôvod pre zrušenie, preto som to tak pomenovala .. No môže sa to rýchlo zvrtnúť na naozajstnú závislosť.. Preto to chcem stopnúť

majkabambulik
8. aug 2022

@paigesy vysmial? takto reaguju vsetci zavislaci, uplne vsetci a je to jedno, ci su to drogy, alkohol apod. Ved si dal len prilezitostne, no kazdy zavislak zacina s prvym poharom, prvou davkou drogy, prvym...., To co vidis je uz mozno zavislost a vedel by to posudit skuseny odbornik, ty vidis len spicku ladovca, zvysok zavislaci ukryju extremne velmi dobre. Urcite uz teraz oddelit BSM - uchranit hlavne nehnutelnosti a nech sa vysmieva kolko chce. No nech mu je rozdelenie BSM dostatocnym varovanim jeho silnejsich stavkovych zaujmov nateraz.

daniela1911
8. aug 2022

@paigesy nezaspi na vavrínoch (kým to bude závislosť v pravom slova zmysle…) držím ti palce 🍀

ajja22
8. aug 2022

@paigesy ak by mu aj účet na základe tvojej (alebo aj jeho) žiadosti zrušili, môže si ho opätovne vytvoriť... Iba v prípade, že on vypíše Žiadosť o vylúčenie z účasti na hazardných hrách, vtedy mu stávková automaticky ďalšiu registráciu už nepovolí. K tomu kroku sa bohužiaľ uchýli len veľmi málo ľudí, ktorí si priznajú, že majú nejaký problém...

katkine_terapie
9. aug 2022

@paigesy nic ako prava a neprava zavislost neexistuje. Ak stavkuje a nechce s tym prestat (Zavisly casto tvrdi, ze ak by chcel, vie s tym prestat. Pravdou je, ze on uz nechce, lebo nemoze/nevie/nechce.), tak zavisly je. Nie, ziadna stavkova spolocnost mu nezrusi ucet, ked o to poziada manzelka, lebo manzelka nie je opatrovnik a on nie je zbaveny svojpravnosti (aj ked gambling je psychicke ochorenie - zavislosti mkch10, diagnostikuje psychiater). Co mozes spravit ty? Co najskor rozdelit bsm.

lucik194
9. aug 2022

za mna zrus BSM skor ako bude neskoro,

nikolka1986
9. aug 2022

Nebuď smiešna :D Nesúhlasím so stávkovaním, ale ak hovoríš že to závislosť nie je, tak chudák chlap.