Ahojte stornovali ste niekto už dovolenku na leto my už máme zaplatenú zálohu a zaujímalo by ma či ju už niekomu vrátili?
Si pozri zmluvne podmienky , ktore ti boli dodane zo zmluvou .
Len aby niektore cestovky aj nekrachli
Nemate niekto skusenosti,ako je to s vratenim zalohy v Chorvatsku?Mali sme zaplatenu zalohu a odmietaju nam ju vratit,hoci som dovolenku chcela zrusit 3,5 mesiaca pred terminom.Nemali sme ju rezervovanu cez CK.
Nam volali z cestovky, ze ak si chceme presunut dovolenku ako voucher na buduci rok, tak mame doplatit zvysok dovolenky. No v ziadnom pripade, dali sme zalohu 1700 a mali sme ist v juli do Turecka. No nech na to zabudnu. Dalsich 2000 eur nedam ani nahodou. Zachranuju iba cestovky, na ludi kaslu....
@maminkasisa a tu zalohu Vam nevratia?
@stalida jasne, ze nechcu vratit, a to sme vypovedali zajazd koncom marca, za starych podmienok, ktore platili, ked sme kupovali zajazd, mali sme mat storno poplatky cca 250 eur, a zvysok mali vratit....
@maminkasisa je to hrozne,tisice ludi takto pride o peniaze.
@laura1980 ahoj, ja som chcela teraz spravit storno, dovolenka objednana na august, namiesto 10¨% storno poplatku mozu ziadat az 70% z celkovej sumy, tak cakam ako sa situacia vyvinie..