Ahojte chcem sa opýtať či už niekto z vás riešil zrušenie členstva v herbalife. Chcela som to vyskúšať lebo som bola stále unavená tak som chcela skúsiť tie ich produkty lenže sú nenormalne drahé a chlapík čo mi to členstvo vytvoril ma stále otravolal s novými produktmi a že čo všetko si musím kúpiť aby to fungovalo a stále nejake poplatky a výzvy na chudnutie a kraviny. Jediné čo schudlo a cíti sa nezatazene je moja peňaženka. Toho chlapa som už všade vyblokovala lebo zrejme nechápal ze už tie parádne produkty nechcem ale mám tam ročne členstvo tak neviem či sa to zruší po roku samé alebo ako to riešiť. Nechcem dôjsť do situácie že budem musieť platiť ešte kadejaké pokuty a hlúposti. Ďakujem.
@liz_lemon ale zrusi. Neviem, ako herbalife, ale napriklad oriflame ti po roku necinnosti sam od seba zrusi členstvo bez akéhokoľvek upozornenia. Zistis to az vtedy, ak nahodou chces ist objednat a tvoje konto neexistuje
@eleanor2510 ďakujem už som to zrušila musela som telefonovať do Bratislavy a potom mi povedali postup tak už dufam že to bude v pohode
Herbalife máš členstvo 60 eur na rok, ak ho ďalej nezaplatiš, zruší sa same, nemusíš nikde nič písať🙂
@masandra ďakujem už som ho aj tak zrušila. Mám rada veci naporiadku 😁😁😁
@masandra 10e ma stoji rocne clenske
@guiseppinka okej, tak sa ospravedlňujem, ja keď som začala som platila 60eur, bolo to už dávno, neviem ako to je teraz🙂
@masandra asi zalezi na akej pozicii si bola. Supervizori mali drahsie. Ja som si obcas nieco kupila, tych. 10 daco si cvaknem vzdy... aj ked teraz uz tam velmi nemam co kupovat...
@guiseppinka no ja by som tam aj ostala lebo tiež som si chcela sem tam niečo kúpiť ale len tak podla vlastného uvazenia. Lenže ten pán mi toho strašne vela nanukaval dokonca chcel aby som mu dala prihlasovacie udaje že on mi vykladá košík co vsetko mi vraj treba aby to bolo účinné a aby som mala zľavy atď. No a tak mi ho vyskladal že som mala zaplatiť 700 euro za produkty co som samozrejme zrušila a potom ma bombardoval správami že prečo som neodoslala objednávku a bez týchto produktov nemôžem ísť do tých výziev ktoré oni robia atď. A toto celé ma odradilo natoľko že nechcem mať snimi už nič.
Hej hej, to taki zvyknu byt. Neskutocne premotivovani, aby si nahnali zisky... ja som sa do herbalifu prihlasila pred 18 rokmi, ale toto som neznasala, ked sa robilo. Este lepsie bolo niekoho zaregistrovat, dotlacit ho hned na supervisora, spravit mu objednavku za 120000skk (ano, dobre citas) a potom sa na neho vykaslat a predavaj si sam...
@guiseppinka no masaker. Dobre že som to ukončila ved kúpiť si sem tam niečo môžem aj bez členstva a tých blbosti okolo.
Hej, len predsa len ta budu nahanat aj na ine produkty... drzim palce. Uzi v zdravi
same sa nikdy nic nezrusi, registrovala si sa niekde? treba si pozriet, ake su podmienky