Ahojte, poradili by ste mi nejakú zrkadlovku pre úplného začiatočníka vo fotení? Ideálne aby mala aj kvalitne video
ta skupina je na FB - nie na konikovi. Je tam dost casto tato otazka, najdes aj v historii vela komentov.
@kittykat22 to telo je profesionálne radšej by som odporučil 1300d alebo 4000d pre začiatočníka.
@goblinko1 mas pravdu, da sa aj lacnejsie. Ked sa k tomu pripocitaju lensy, karty, stativ, batoh, programy ... tak staci aj 1300d. Vo finale to bude aj tak palka.
@kittykat22 tak tak a práve pozerám že som si nevšimol ze ideálna aj na video no tak do budúcna určite ta 6D 😃 a máš pravdu nehorázne peniaze do toho idu, ale keď sa jej/ mu podarí vymakat, tak do roka sa mu/ jej tie peniaze vrátia.
NIKON Z50. Je to nová generácia bezzrkadloviek 🙂 Cena prijateľná a fakt robí profi fotky 🙂 Cekni môj profil. Všetky fotky sú fotené NIKONOM a som začiatočník 🙂
Canon EOS 6D Mark II je fajn. Problem je, ze telo nestaci, potrebujes aj objektiv (dva) - a tie su tiez celkom drahe. Skus sa pripojit do skupiny fotoporadna - tam ti poradia.