Ahojte baby nemáte niektorá toto zrkadlo? Máme ho už mesiac a stále som chodila okolo neho a zisťovala čo nám tak strašne smrdí na chodbe.. Smrdí jeho zadná strana 😷
Čo s tým? Pochybujem, že sa to odvetrá
dal by som odvetrať k oknu hlavne ak bude svietiť slnko, keby nepomohlo tak by som skúsil zalakovať tu zadnú stranu viacerými vrstvami laku :D
My ho máme tiež ale žiadny problém s ním nikdy nebol
Podľa mňa skúsiť reklamovať keď ste si istá ze je to zrkadlo. Každopádne Zaujímavé
@monikam22072017 ako smrdi? Ako lak technicky, alebo ak to je kovove tak ako zvarom? Alebo skor močom? Je zo zadnej strany zrkadla nejaka doska?
@monikam22072017 a smrdi to vsetkym? Lebo ja som raz vyhodila cistiaci prostriedok, co som mala stale pocit, ze nieco v kuchyni smrdi. Podotykam v novej, asi pol roka, mozno rok po nastahovani do noveho domu. Ostatni na mna pozerali ako na blazna. Ked to ale za mesiac nevypachlo, obavam sa, ze uz ani nevypachne.
Ahoj, my máme už vyše roka presne toto zrkadlo doma. Nesmrdí ani nesmrdelo nikdy. Neviem si ani predstaviť čo by tam mohlo smrdieť. Nedá sa poumývať ta zadná strana?