Zrada partnera

sissi2
4. dec 2009

Chcela by som sa Vam zdoverit a vypocut si triezvy nazor,aj ked som vahala,ci sem napisat,ale viem,ze sa mi ulavi a mozno najdem zenu s podobnym osudom...S priatelom som sa zoznamila pred rokom a pol a mame spolu 5mesac.nadhernu,zdravu dcerku,vsetko by bolo super,lebo po dietatku som velmi tuzila,az na to,ze mame nezodpovedneho otca.az v 6mesiaci som sa dozvedela,ze ma neskutocne velke dlhy a ze robi robotu,za ktoru nedostava peniaze,lebo mu vsetko stahuju exekutori.dovtedy mal peniaze len co si zas len napozicaval,co som nevedela a este akoby nebolo dost,zobrala som na seba aj ja pozicky,lebo mi stale tvrdil,ze mu maju dojst z roboty velke penieze a ze mi vsetko vyplati!a ja hlupa,zaslepena laskou som mu verila...Velky omyl.bola som v 8mesiaci,ked som ho vyhodila z nasho domu,lebo som chcela,aby si nasiel pracu,ktora bude zaplatena,aby sme mali z coho zit,lebo len sedel doma a plakal,ze sa nemoze nikde zamestnat,lebo je kriza a ked som mu vybavila robotu,tak mi zacal nadavat,ze on nepojde robit obycajneho predavaca,ani nic ine,lebo jeho bavi jeho praca.pred porodom prisiel a nakupil malej,co najsurnejsie potrebovala a plakal,ze on sa zmeni a chce byt s nami a postarat sa o nas,no presli uz 5mesiacov,ma tu uz robotu,do ktorej mal nastupit,no odisiel na 4dni a uz je prec 3tyzdne,lebo mu zas vraj nedosli peniaze(pritom vraj uz mal vsetko o.k)a ked som sa ho pytala,z coho mame zit a preco nas tak trapi,ked ja som urobila vsetko,aby sme boli rodina,on povedal neviem..skoro som sa zrutila!este ze mam teraz pri sebe mamku,ktora je inac v Nemecku a boli by sme uplne same,llebo neviem,on ma nechal tak trapit sa,bez penazi a s problemami.dnes som si uvedomila,ze som vlastne bez neho stastna,aj ked mi chyba laska,no nie on.napisala som mu,ze je def.koniec a on zas zacal len plakat,ze on vsetko robi pre nas a ze zivot bez nas pre neho nema vyznam a ze on sa uz zmeni...no uz neverim,ani nechcem,lebo viem,ze svoju dcerku vychovam ovela lepsie bez neho,bez stresov.aj ked v kutiku duse by som si priala,aby sa fakt zmenil a bol s nami,lebo z mojej strany to bola velka laska a mame spolu dcerku,ale uz viem,ze on sa nezmeni nikdy a musim mysliet v prvom rade na dcerku,lebo ona potrebuje lasku,nehu a kludnu,spokojnu mamku,nie vystresovanu trosku..a viem,ze som sa rozhodla spravne.dakujem vsetkym,ktori prispeju a tak aj trosku podrzia ma..

nocomment
4. dec 2009

sissi .. podľa mňa si urobila správne, tiež roky ľutuje, že som od neho neodišla ked mala dcérka 6 mesiacov, mala by som oveľa lepší život.

liliana15
4. dec 2009

sissi - dobre si sa rozhodla. ako by si sa mohla na neho spolahnut, ked ta od zaciatku klamal a nestaral sa o teba ani o malu... nemozes mu verit

sissi2
autor
4. dec 2009

dakujem,ja fakt uz neviem,on je nenormalny,pisal mi,ze ide uzit tabletky,aby zomrel,lebo ze zivot bez nas nema zmysel,harasi mu,ja mam zas toto riesit,je mi ho aj luto,ale s takymto clovekom by som asi nikdy nebola stastna...len dufam,ze to naozaj neurobil,toto by uz bola na mna fakt silna kavaa.

sunea
5. dec 2009

Sissi, to je ucelove psychicke vydieranie. Musis byt teraz sebec najvacsi, staras sa o seba a o dcerenku, ktora ta potrebuje najviac na svete. Keby sa chcel zabit naozaj, tak by ti to nevesal na nos...takyto clovek sa podla mna na 100% zmenit nemoze. Mozno by pomohla nejaka psychoterapia alebo co... ale myslim si, podla toho co pises, ze si velmi rozumna a inteligentna zena a nedokazala by si mu aj tak nikdy viac uplne verit. Zivot v neustalom krci - to nepomoze ani tebe, a uz vobec nie tvojej dcerke. Drz sa, zena!

reisi
5. dec 2009

sissi, spravne si sa rozhodla.Nedaj sa vydierat, on to na teba iba skusa. Casom sa postavis na nohy i bez neho a uvidis este budete s dcerkou stastne. Drzim palce!

saska.t
5. dec 2009

no dost mi to pripomina mojho byvaleho priatela, chvalabohu deti sme nemali a skoncilo to tak ze jeho dlhy som platila ja kedze niektore boli na moje meno 😝 v dnesnej dobe sedi v base..

trvalo mi dlho kym som sa z toho dostala , ale v dnesnej dobe som stastne vydata a mam krasnu dceru 😉 , ta 😉 kze sissi spravila si dobre, inak by si sa mohla dostat este do väcsich problemov ako si teraz

katka29
5. dec 2009

sisi, aj ja ma dcerku, tiez sa vola Liliana s takym podobnym typom 😉. Tiez som sa dozvedela ze ma napoziciavane peniaze hadam od pol mesta, zadlzene vsetko co sa len da. Ja s nim nezijem od dcerkinych 3 mesiacov, rok sa u nas neukazal az teraz. Dal si ziadost na sud o upravy styku s dcerkou, tvrdil na sude ze ma len 100€ plat ale ze postavil s novou frajerkou novy dom, takze len dalsia lavina klamstiev, asi si nasiel nejaku majetnu priatelku, ktora zanho vsetko posplaca, vsetky tie exekucie a dlhy. 😉 Ak ho raz odchytia, tiez asi pojde na peknych par rokov do chladku...

lenocka80
5. dec 2009

Sissi spravne si sa rozhodla, velmi ti drzim palce. Mas naaadhernu dcerku, takze urcite neolutujes tento spravny krok. Nedaj sa! 😉

sue
5. dec 2009

Sissi, správne si sa rozhodla. Teraz len zotrvaj, buď pevná nech by ťa vydieral hocičím 😉
Na druhej strane ale... nechcem byť tvrdá, ale toto je ten risk tých krátkodobých vzťahov... že tak ržýchlo po zoznámení šupnúť do dieťatka... aj keď je pravda, že dlhy sa môžu "objaviť" aj po dlhej dobe.
Každopádne držím palce... vydrž, budú aj ťažké chvíle, ale máš 100% pravdu... radšej dve baby bojovníčky ako s chlapom čo len vyplakáva...

smileyka
5. dec 2009

sissi drzim palce, keby to chcel riesit tak to riesi./myslim s tou pracou/
a pes ktory steka nehryzie...keby si chcel nieco spravit tak si spravi a nebude ti to oznamovat
prajem vela stastia

zuza.m
6. dec 2009

sisi ja si mylsim tiež že si sa rozhodla dobre,s rozumom a teras vidiš že aj srdcom.aj ked ti je ho luto nenechaj sa zase ovplivnit.ludia sa nevedeia menit.teda trošku pozmenit hej ale nie od zakladov.a ked ti takto klamal od začiatku vztahu nema zabrany.
vieš kde minal tie peniaze??alebo kam dal peniaze ktore si napožičal??prepil prehral??alebo len na normlany život??aj to je dost podstatne pri rozhodovani.ked ich prehral tak je na život uplne nepoužitelny a ty aj s dcerkou by si mala len život v strese ,obavach.taky život si nezaslužiš ani ty ani tvoje dietatko.drž sa a nenechaj sa psychycky vidierat taky človek neni normalny a pochybujem že by sa zmenil keby sa knemu vratite.len ta zase využije a ošklbe aj od posledneho eura .

sissi2
autor
6. dec 2009

Dakujem Vam zenicky za povzbudenie,tak jasne,ze to bolo len psych.vydieranie,aj ked som sa trocha bala,ale nestalo mi to za to,pisal mi,ze ma robotu kdesi na stavbe do vianoc a potom si najde robotu v zahranici,aby mohol vsetko vyplatit a vziat si ma,lebo som zena jeho zivota a pod.,ale ja mu uz neverim,toto tu uz bolo a skutek utek,zacarovany kruh,kde uz nechcem patrit,nam je s Liliankou skvele,aj ked ma pichne bolest a smutok pri srdci pri pomysleni na neho,aj mi trocha chyba,ale na druhej strane,taka kludna a spokojna som uz dlho nebola a Lili tiez,takze nam to prospieva,dokonca uz aj normalne jedavam,lebo pri nom som nejako stracala chut,ale aj vahu,tak dufam naberiem spat a budem taka silna,ako teraz,aj ked ho uvidim,lebo chce prist doniest Lili nejake veci aj si prist po svoje,no musim hrat hrdinku,aj ked to bude tazke,lebo som dost citliva a dobra dusa,ale viem byt aj tvrda a bojovna,tak mi pan Boh pomahaj.....drzte mi palce,nam je takto dobre.

vefi89
8. dec 2009

Sissi, moj manzel ma takisto dlhy a exekucie, ale narozdiel od teba, ja som o tom vedela. Ja to svojmu muzovy nevycitam, bol aky bol a viem, ze za to on sam nemoze. Vzdy mu k tomu ktosi dopomohol. Ked ho neokradala teraz uz ex, tak s nim vysieral brat. Teraz sme na tom tak, ze na DU ma dlzobu 780.000 sk, na ZP 50.000 sk. Poistovnu sme zacali pomaly vyplacat, dali sme si splatkovy kalendar. Nezije sa nam zle, aj ked viem, ze bez dlhov by to bolo este lepsie.
Ale jednu vec nechapem. aj zakone sa pise, ze pokial ma otec tvojho dietata exekuciu, a siahne mu na majetok a vyplatu, nesmie zobrat celu vyplatu. Zivotne minimum mu musi ostat!!
Ja ti drzim palce, aby si sa spravne rozhodla. Nie je pekne, ked ta nejaky chlap vodi za nos, ale mozno aj z jeho strany to mohol byt nejaky tah, aby si ho prave ty oddlzila??A mysli na to, ze pokial by si si ho nahodou vzala, vsetky dlhy, co nadobudne pocas manzelstva sa budu delit medzi dvoch!!

sissi2
autor
10. dec 2009

vefi,ved to som myslela aj ja,ze zo zakona mu min.zivotne musi ostat,ale on mi tvrdi,zevraj zivnostnikom nie,ze im mozu vsetko,tak to nechapem,to akoze zivnostnici nepotrebuju alebo nemusia z niecoho zit a platit vyzivne?a neviem,ako to mam dalej riesit,lebo ked niesme manzelia,tak ale aj tak mi na malu musi platit,ci ani to nemusi?ja uz nemam slov!idem v pondelok za pravnickou sa poradit,lebo ja to tak nenecham,narobil mi problemami a nestara sa o nic,tak aspon nech mi na dcerku posiela,ci to v nasom state nieco ako zodpovednost nieje?mamina sa ma starat o vsetko a otec nemusi o nic?je to nespravodlive,vsetko,boli ma z toho srdce,no co narobim...

sissi2
autor
22. jan 2010

ahojte.ja len sa vam chcem podakovat,fakt ste mali pravdu,clovek sa uz nezmeni,on bol aj navzdy bude nezodpovednym a nespolahlivym clovekom,po tom vsetkom som mu dala este iskierku nadeje,ze mozno,ked sa ku vsetkemu postavi zodpovedne a bude sa vediet postarat,tak mozme byt rodina,lebo som ho fakt neskutocne milovala,az sa mi rodina cudovala,ze ako mozem takeho cloveka milovat,lebo tu bol na vianoce a do silvestra bolo akoze dobre,potom mi koli tomu,ze som so sestrou,ktora s manzelom a malym boli u nas,chcela ist na tunajsie disko,ale len na 15min.som ho prosila,ze ked sa nestaral skoro 2mes.len ja o vsetko,takze chcem na chvilu vypadnut a on mi urobil taky cirkus a dokonca aj hrcu na cele a to nehovorim o bolesti na srdci,ze som ho vyhodila a povedala si,uz NIKDY!Myslela som,ze bude robit vsetko,aby nas uz nestratil,a on urobil opak.viem,ze uz s nim nechcem byt,len ma velmi boli srdce,taky pocit nenaplnenej lasky,ale to prejde,viem,ze ta moja prava laska este len pride...

darina77
23. jan 2010

Sissi, bohužial živnostníkom nemusí zostať životné minimum. My sme mali dlh v socialnej poistovni 400 eur a prišiel nám od exekútora príkaz na záložné právo na našu novostavbu. Exekútor nám povedal, že živnostníkovi možu siahnut na celý majetok aj kvoli nízkej sume a nikoho nezaujíma kolko zarobí, odvody platit musí. A nakolko znovu zvýšili odvody tak budúci týžden mu ideme pozastavit živnost, radšej bude robit načierno, a takto to teraz robí kopec živnostníkov v okolí.

sissi2
autor
25. jan 2010

ahoj darina77,ja som mu to tiez navrhovala,ale on tvrdi,ze nemoze zrusit zivnost,kym nema vyplatenu zdravotku a socialku....no neviem...ale jasne,ze nejako sa to riesit da,len on asi ani nechce...

ema27
26. jan 2010

Ahoj Sisi, precitala som si tvoj prisevok az dnes, hlavne som sa venovala tvojmu prvemu textu. Pridavam sa k ostatnym, nemohlo byt nic spravnejsie ako to, co si urobila. Pripada mi ako chronicky klamar. Mam podobny problem, ale nie s financiami, tak, ako vy ste postradali financne zabezpecenie, ja tak postradam citove. Viem, ze sa to neda zrovnavat, o nas sa priatel postaral, mame byt, dlhy nie su. Som v deviatom mesiaci tehotenstva a jedine, co postradam, je jeho opora a laska. Neviem po kolkaty krat sme sa pohadali kvoli kravine a nebavime sa spolu uz treti alebo stvrty den - nase hadky koncia skaredymi vyrokmi o tom, ze by so mnou uz nebol, keby som nebola tehotna, nemam podporu ani v rodine, mam len jednu kamosku, ktora si na mna najde niekedy cas a ktorej sa mozem vyzalovat, inak nic.
Hrozne mu vadi, ze ked sa hadame, tak sa rozplacem....vcera som mala iny dovod na plac, otrasne ma bolela chrbtica, nevedela som co so sebou, slzy mi zacali tiect uz sporadicky, lebo od unavy z tej bolesti som si nevedela pomoct. On si iba v tichosti zobral svoje periny a isiel si spokojne lahnut do vedlajsej miestnosti a tam som naozaj potrebovala, aby mi pomohol, lebo som sa ani nevedela postavit, aby som mohla ist na wecko.

Preco ti to pisem. Som v divnej situacii, prepac, neviem si s tym rady, ale jedno som si teraz uvedomila, ludia su chudobni roznymi sposobmi: niekto nema peniaze, aby zabezpecil svoju rodinku a tym ich totalne sklame, niekto ta zabezpeci financne a ukradne ti aj ten posledny cit zo srdca....

Dufam, ze budem mat tolko sil, co ty Sisi a nejako sa cez to prenesiem. Dufam, ze sa mate s malou dobre a rastie do krasy 😉

martinka17
26. jan 2010

sisi2
http://www.portal.cz/scripts/detail.php?id=2050
mrkni na túto stránku, myslím, že tvoj ex je tiež taký manipulátor. Také isté sľuby a plač som si užila ja ja, ale to som bola len v 8tt, potom prišiel rozchod, teraz som rok a pol sama a je nám s krpčekom fajn.

ema
máš to ťažké, škoda že nemáš oporu v okolí. Tebe by tiež bolo lepšie samej. Po narodení bába budeš ešte viacej unavená, ubolená...a keď už teraz nemá pochopenie, neviem si predstaviť, čo ten sebec bude vyvádzať potom. 😠 😲 😢

ema27
26. jan 2010

pre martinku:
dakujem za tvoj nazor, vtlacil mi slzy do oci 😉 , ale to len preto, ze viem, ze mas pravdu. Ani ja si neviem predstavit, ako to bude po tom...cakat zazrak je blbost. No ani to neviem teraz vyriesit, nemam sily na to, aby som sa teraz zdvihla a odisla, asi to je trochu aj chyba, ale pockam po porode, nejak to vydrzim, dam sa trochu do kopy a snad budem mat jasnejsie v hlave. Zistim si svoje moznosti a nejak to dopadne - nejak to dopadnut musi 😕 .

Dakujem Ti

martinka17
26. jan 2010

neboj, možno TI bábo dá toľko odvahy bojovať, že sa budeš sama čudovať 😉 . A možno aj rodinka,keď stále povieš ako toje doma zmení názo 😅 r. A ak budeš mať hlavu na prasknutie, tak skoč na koníka a vyžaluj sa, aj to pomáha 😀

ema27
26. jan 2010

😀 tak to hej, to mas pravdu, velmi to pomaha 🙂, nechcela som to dlho urobit, ale potom som sa nejak prekonala a nelutujem.

sissi2
autor
30. jan 2010

ahoj ema27,az teraz som precitala Tvoj prispevok,no vies,neviem,co je teraz horsie,to ja zas na mojho ex nemozem ani slovo,lebo ked som bola tehotna,tak som mu vysvetlila,ze som viac citliva a inak mozem reagovat a vela mi pomahal,masiroval mi nohy aj chrbatik,rozpraval sa s dcerkou v brusku,spieval jej,bolo to nadherne,ale jasne,ze boli aj chvile,ked som sa rozplakala koli niecomu,preco by som sa inak nerozplakala a on uz znervoznel,lebo si myslel,ze ma nedokoze urobit stastnou aj ked sa dost snazil...tak som mu musela vysvetlit,ze v tehotenstve zene "biju hormony"a nech to pochopi a on sa snazil...inak niekedy som sa staci pekne,milo porozpravat,vysvetlit,a hlavne pochopit,ze muzi su ini ako my zeny,preto aj inak myslai a konaju a ine veci ich robia stastnymi,nemozu zas vsetko chapat,niekedy im treba aj pocity vysvetlit,aby to pochopili a nedoslo k zbytocnym hadkam-aspon z mojej skusenosti...tak vela stastia a uvidis,ze ked sa Ti narodi drobcek,srdce Ti zaplavi tolko citov a pocitov,ze sa vsetko zmeni...vsetko je o komunikacii...ja s mojou princeznou som najstasnejsia na svete,mame jedna druhu,rozpravam,tesim,salim sa snou a ucim ju a ona mi za to dava tolko lasky a ked vecer zaspavam,neviem sa dockat rana a jej carovneho usmevu,ktory odzbroji kazdy moj hnev alebo zlu naladu...tak vela stastia Ti zelam a hlavne zdravicko vam obom,ostatne pride...

evelynkan
10. apr 2013

Ahoj žienky súdržné. Páči sa mi táto rubrika, ako si navzájom pomáhate,tak aj ke´d som už babička, nedalo mi, aby som sa nepridala. Na svete je veľa nešťastia a pri tom riešenia sú niekedy veľmi jednoduché, ja sa venujem partnerským problémom v snahe pomáhať kde sa dá, nielen, že sa baby vyplačú, aj ke´d aj to fakt pomáha,ale chýbajú rady, možno skúsených harcovníčok overené životom. Robím partnerské poradenstvo s veľmi dobrými výsledkami, pomáham si trojkovým systémom horoskopov a fakt to vychádza. Ak by niekto potreboval s niečím poradiť, cez mail, ozvite sa.
Moja rada znie, ke´d je raz človek taký, že opakuje stále dookola tie isté chyby a nechce sa napraviť,má zlú karmu z minulých životov, to sa nezmení, nemá cenu sa trápiť s takou osobou. Nájdi si šťastie inde a nedaj sa citovo vydierať. Sú aj iné krásne slnká. Teš sa zo svojej dcérky, nič krajšie neexistuje ako materinská láska. Veľa šťastia a 🙂 sily v živote prajem.

salma22
10. apr 2013

musis byt silna uz len koli malej urobila si spravnu vec...bez neho vam bude ovela ...prajem vela sil a zdravia do zivota aj tebe aj malej a neboj vsetko sa robi tak lebo tak ma byt ...si silna zena a zvladnes to 😉