Zosvetlenie tmavohnedých farbených vlasov

danielkadandy
24. aug 2017

Prosim vas mate s tym skusenost?
V kadernictve je to drahe...uz som to raz robila ale kedze potrebujem dofarbovat korienky kvoli prvym sedinam tak som sa znova dopracovala k tmavej :/ pouzivam len bezamoniakove lorealky..
Ale napadlo mi kebyze pouzijem normalnu farbu z drogerky uplne svetlu (pripajam obrazok) a primiesam trosku 6% peroxidu nevytiahlo by mi to aspon o odtien dva farbu? Chcela by som svetlejsiu hnedu...vdaka za kazdu radu 🙂

evittam
24. aug 2017

@danielkadandy Jedina spoľahlivá rada-smer dobra kadernicka. Lebo takymito experimentami si môžeš len uskodit. Ale to je samozrejme len moja dobra rada.

lubi40
24. aug 2017

@danielkadandy ni esom odbornik, ale mam pocit ze kazda farba obsahuje bud amoniak alebo peroxid, cim svetlejsia farba, tym viac peroxidu by mala mat. Cize cisto teoreticky, ak si kupis nejaku blond farbu, tak by to malo spravit to co chce. Ale ako tu uz bolo pisane, jedina dobra rada je - smer kadernicka

jahodnicka
24. aug 2017

Nevytahne....pokud chces opravdu zesvetlovat doma tak pouzij colourb4 a nebo stahni barvu zesvetlovacem syos..nech treba jen 10-15 minut a potom dej nejakou svetlejsi hnedou

jahodnicka
24. aug 2017

@lubi40 svetla ma peroxidu stejne jako tmava barva...silnejsi peroxid ma pouze zesvetlovac🙂

lubi40
24. aug 2017

@jahodnicka hmm, tak som zase o daco mudrejsia🙂

janickacrazy
24. aug 2017

@danielkadandy Radšej nevymýšľaj a chod ku kaderníčke, ja som tiež niečo také chcela riešiť v puberte a vyzerala som potom ako pako. Pri korienkoch som bola úplne pomaly blond, potom to prechádzalo do nejakej ryšavej a na koncoch bola hnedá. Normálne ma ľudia nespoznávali na ulici. 😂

danielkadandy
autor
24. aug 2017

A ako to potom udrziavat aby znova nestmavli? Lebo potrebujem dofatbovat...mam uz sedinky

jahodnicka
25. aug 2017

@lubi40 tak ani ja nejsem kdovijaky odbornik....to ta leta barvici se manie🙄😎

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz