Dneska som postrehla že zomrela , neviete čo sa jej stalo ?
Bože ja započujem takéto správy a už mám v sebe taký strach 😒
Ja som tiež dnes postrehla tú správu a dosť ma to zamrzelo. S malým sme ju vkuse pozerávali, mali sme radi jej reláciu ☹
Ano, tiez som zachytila,a tak ma to mrzi.😪 Mala som ju rada. Nenasla som nikde na nete, co bola pricina smrti.
Akurat to citam. Do slaka taka mlada zena 😢
Tiez som sa to pred chvilou dozvedela.och take mile ziena a v tej relacii to bola jej dcera ci? Hrozne smutne
Praskla cievka.. nahle.. 🤷
@xsuzannex tak prihoda? och....
Och 😫 ja keď takéto čítam /počujem (co teraz snáď každý druhy deň niekto známy) , sa hneď bojim o seba že neuvidím svoje deti vyrásť. 😒
Bože to je strašné 😔 Nechce sa mi veriť, že to bude len náhoda, že toľko mladých zrazu zomrie na prasknutie cievy 🙄
Koľko mala rokov? Ako veľké deti?
@vandica jasne, ze to nie je náhoda, stres je obrovský spúšťač všetkého. Ale zas aby sme boli úprimní každá doba ma niečo svoje, v minulosti sa zomieralo na dnešné ľahko liecene choroby a ludia sa často nedoživali takého veku ako dnes.
Mňa to tiež veľmi vzalo, rovnako má vzalo keď Dano Heriban umrel...je to šok,a človek myslí na to čo potlačuje, že zomrieme všetci. Ja, Vy, rodičia, naše deti 😪 jediná istota v živote každého však? Jooj. Veľmi mi je ľúto,že Lucia odišla tak skoro.
Je mi to veľmi ľúto.
kedysi dávno som spolupracovala s jednou produkčnou v TV JOJ (vtedy to bola ešte TV Global), hrozne príjemná ženská, mala 26, keď zomrela rovnako náhle. Embólia... Boli sme v šoku.
@lubkovaandrejka že mozgova prihoda nahla cievna