Zomrel mi blízky človek, padla mi možnosť mať vlastné bývanie, zažívam rozchod a aj stratu práce

25. apr 2022

V jednom tyzdni mi zomrel blizky clovek, padla mi moznost mat vlastne byvanie, zazivam rozchod a aj stratu prace. Ako sa ma clovek nezblaznit. Takyto je vlastne cely moj zivot mizerny a ak sa zda ze nieco uz bude dobre a da mi slabu nadej tak mi to vsetko potom zoberie a necha ma znovu tam kde som bola. Zazivate niekto toto iste v zivote ze vzdy mate stastie akokeby na dosah a uz uz ked ho mate na dosah vsetko spadne a zacinate odznova a odznova a odznova. Nevladzem. Je vobec nieco co by ma mohlo povzbudit a dodat znova nadej.

katkati
25. apr 2022

Znie to ako najväčšie kliše na svete, ale tvoje zdravie by mohlo byť tým, čo ťa podrží nad vodou a ty môžeš začať odznovu a inak. Aj práce bude nová, partner, určite po čase bývanie. Len sa nesmieš zblázniť 🙂, lebo už ani to nebude platiť. Držím palce, aby čoskoro smútok prešiel a aby bolo lepšie.

diamond007
25. apr 2022

Najdôležitejšie je zdravie, všetko ostatné sa dá vybaviť.
Za všetkým zlým je kus dobrého. Možno stretneš človeka svojho života a bude lepšie ako si myslíš.
Strata ma mrzí, ale o Tom je život. Jeden kolotoč

vikicaviki
25. apr 2022

Zivot je niekedy strasne nespravodlivy. Vravis, ze sa ti to stale deje - mozno by som to posilnenie hladala prave v tom, ze napriek tomu, kolko negativnych skusenosti mas, vzdy si isla dalej. Nevzdala si to a je normalne ze uz nevladzes. Na chvilu si odpocin, niekedy nepotrebujes vela.

Tiez som mala/mam take obdobie, kedy som musela kazdy den bojovat a schytavala jednu podpasovku za druhou a nemala som silu uz ist dalej. Mala som stastie, ze som dostala radu od psychologicky, ze v tychto nasich zivotnych "bojoch" je v poriadku oddychovat, ist pomaly, ale nevzdat to.

54tinka54
25. apr 2022

Možno sa ti to bude zdať ako otrepaná fráza, ale všetko sa deje z nejakého dôvodu (mám to aj vytetované na ruke, aby som na to nezabudala 🙂 a naozaj mi to v živote tak aj vychádza). teraz ti to všetko nemusí dávať zmysel, ale s odstupom času možno pochopíš, prečo ti padlo to byvanie, prečo sa ti rozpadol vzťah, prečo si prišla o tú prácu.. jednoducho tieto veci asi nie sú pre teba a čaká ťa v živote niečo iné. Vyckaj, všetko sa vykryštalizuje. 🙂

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz