Zobudil ma škaredý sen

28. apr 2023

Ahojte..možno si myslíte, že mi šibe ale práve ma zobudil jeden hnusný sen s mojim psom. V skratne nic zaujímavé len v tom deji mi veľa psov trhalo toho môjho psa. Neviem či bol alebo nebol pri vedomí, jednoducho som to už “nestihla” a zo stresu som sa zobudila a zľakla sa. Neviete čo to môže znamenať? Mám voči tomu rešpekt. Dávno sa mi sníval sen o úmrtí mojho uja a aj sa tak na druhý deň stalo a zomrel na rakovinu. Do dnes to v konverzácii spomíname, ako sa mi to snívalo. Milujem svojho psíka. Na internete nič moc neviem nájsť

maxalla
28. apr 2023

nic to neznamena, len to, ze myslis na svojho psa. To, ze zomrel tvoj ujo na druhy den, bola nahoda, je logicke, ze sa ti o tom snivalo, ked si na to myslela. Sniva sa nam casto o tom, na co myslime, hoci mozno v inych suvislostiach. Bud kludna a pekne sa vyspi 🙂

nelca0510
28. apr 2023

To sa stáva. Netreba riešiť každý sen

deti95060810
28. apr 2023

pozor na zlých ľudí...

marianarem
28. apr 2023

To moze byt aj metafora na nieco ine, co prezivas. Necitis sa napr. niekde (dajme tomu medzi nejakou skupinou ludi) ze na teba utocia, alebo vsetci nieco od teba chcu, alebo si pod tlakom a nevies sa branit? Necitis sa sama "na roztrhanie"?

dominika0126
28. apr 2023

To s tým strýkom ma mrzí, ale myslím, že ste to už čakali a vedeli ste, že čo mu je. Takze to nemusí nič znamenať.