Zobrazovanie informácií v bazári - kde to nájdem?

4. feb 2020

Z nejakeho dovodu sa mi prestal zobrazovat v spodnej casti v mojom bazari taky graficky prehlad po dnoch ohladom denneho poctu zobrazenych inzeratov. Kde si to viem prosim pozriet? Alebo tato mozmost uz nie je? Zaplatila som si na skusku Plusko a pocet videni aj po tyzdni pri polozkach je nula. Chcela som si to porovnat. Vdaka

amelia000
4. feb 2020

Velmi intimna otazka...

autor
4. feb 2020

@amelia000 kam som mala zadat? Hladala som v castych otazkach a nenasla som odpoved. Volne diskusie mi prisli ok.

amelia000
4. feb 2020

Asi budes nova ;) volne diskusie su nato uplne super, len tie anonymne bolj zalozene na intimne otazky uzivatelov, aby si nezakladali ine nicky. A pri neanonymnych diskusiach budes dostavat aj viac odpovedi. Cize tam potom netreba zaciarknut to policko nezobrazovat nick. 🙂 v pripade ak by si tu mala nick, viem si vyhladat tvoj bazar a pozriet tvoje veci a ty si potom vies skontrolovat ci ti tam ukaze uzivatela ci si to pozeral.

autor
4. feb 2020

@amelia000 ok, dakujem za radu. To ci uzivatel pozeral inzerat vidim a aj ci si ho ulozil. Akurat ma zaujima ta statistika, taky graf, co sa mi asi pred mesiacom zobrazoval uplne v spodnej casti pod prehladom inzeratov a zrazu tam uz nie je. Bolo tam vidno kolko inzeratov sa v ktory den zobrazilo. Taky stlpcovy modty graf to bol.

lenka2710
4. feb 2020

Viem čo myslíš, mne sa to nezobrazuje tiež dlhšiu chvíľu a už som to aj hľadala, ale nejak som sa nedopatrala kde by to mohlo byt, alebo to úplne zrušili

autor
4. feb 2020

@lenka2710 dikk za info, tak som neni uz uple blba. Mna to prave kvoli tomu plusku zaujima lebo ako som zaplatila plusko, tak mam a zrejme objektivny pocit, ze pocet zobrazeni siel dolu, co je uplny opak toho, co ma plusko robit 😉

lenka2710
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka2710
4. feb 2020

No mňa tiež zaujímalo, koľko ludi v daný deň videlo moje inzeráty, ale možno to zrušili! Už som to hľadala viackrát