Zoberú ma do rómskeho súboru?

rysavka123
8. apr 2022

Pekný deň , jedným z mojich snov je tancovať v rómskom súbore ...Viem že je to nesplniteľné asi keďže som biela ...bojím sa toho že by ma medzi seba neprijali aj keď som už niekoľko rokov som viac naklonená k ním ...dokonca mám aj priateľa polovičného Roma ...myslíte že je šanca žeby ma medzi seba prijali ...a mohla by som v takom subore tancovať ? Ďakujem

mariejenka
8. apr 2022

A o nejakom konkrétnom vieš, choď za vedúcim/veducou a opýtaj sa..

vanda323
8. apr 2022

@rysavka123 A prečo by ťa neprijali medzi seba?
Podľa mňa choď do toho, Rómov sa netreba báť niesme zver

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rysavka123
autor
8. apr 2022

@vanda323 Áno viem že rómovia niesu zlý ľudia len mám kus strach či má príjmu či môžem jedina biela byť medzi nimi ...proste je to môj veľký sen a bola by som fakt mega šťastná

h2
8. apr 2022

@rysavka123 Ja myslím, že to viac závisí na tom, ako vieš tancovať, než na tom, ako vyzeráš.

rysavka123
autor
8. apr 2022

@h2 dobre lenže viacery tam idú preto že sa to chcú naučiť nie len preto že vedia 🙂

mariejenka
8. apr 2022

@rysavka123 tak to do súboru sa nastupuje bud ako malé deti,co sa začínajú učiť,alebo ked je to dospelacky súbor,tam uz je predpoklad ze vieš,a len naskusas choreografie a ide sa pred publikum...ak cches sa naučiť rómske tance,tak najst si taký kurz, CVČ v tvojom okolí, tanečné školy...

h2
8. apr 2022

@rysavka123 Píšeš, že máš priateľa. Tak predpokladám, že si už "stará" na to, aby si sa teraz len začínala niečo učiť.

damian88
8. apr 2022

@rysavka123 Budeš ako Eminem

rysavka123
autor
9. apr 2022

Ďakujem 💕

anabel2341
8. máj 2022

@rysavka123 poznám súbory rómske kde sú veľa bielych dokonca aja som tancovala s bielym bol môj parťák a nikdy som ho nechcela vymeniť lepšie sa mi snim tancovalo ako s rómom haha

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lara45
8. máj 2022

@rysavka123 si si myslím,že to môžeš vyskúsať teda sa opytat naozaj vedúceho.Určite ťa príjmu medzi seba budeš medzi nich vynikať a spestriš im to tam takže budeš len prínosom😊