Zoberie ma šofér, keď nie som testovaná?

ivulec1
7. dec 2021

Baby neviete náhodou ci ma zoberie šofér keď niesom testovaná ďakujem

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
7. dec 2021

v autobusoch sa nič také nepreukazuje... takže kľudne môžeš cestovať.

bosorka2302
7. dec 2021

Boze zeny ved to bol len navrh nic este neschvalili🙄🙄

ivulec1
autor
7. dec 2021

@cocolino234 autobus

ivulec1
autor
7. dec 2021

@deti95060810 ďakujem pekne 🙂🙂

kikus7
8. dec 2021

@bosorka2302 Hádam ani neschvália takú sprostosť. Nie každý má auto. V nie každej obci je momka. A ak neočkovaný ide do práce, tam ho otestujú. Lenže do práce sa musí nejako dopraviť (niektorí autobusom, vlakom).

ivulec1
autor
8. dec 2021

@kikus7 áno ďakujem len som sa chcela uistiť a netrepat sa zbytočne s deťmi na autobus

kikus7
8. dec 2021

@ivulec1 Zatiaľ som nič nepostrehla. Vraj zajtra sa bude o tom rokovať. Ale z dôvodov, ktoré som vyššie uviedla, by to nebolo logické. No čo je dnes logické?! Tak uvidíme. Hádam nebudete mať žiadny problém. 🍀

ibrunova
8. dec 2021

Bude sa to ešte len schvaľovať, ale nemalo by sa jednať o MHD.

ivulec1
autor
8. dec 2021

@kikus7 ďakujem no chvála Bohu nič sa nekontrolovalo....prave to ze v dnešnej dobe už človek nevie co ma čakať

kikus7
8. dec 2021

@ivulec1 😊

yanni
8. dec 2021

@kikus7 A co je vobec logicke? Akurat sa nas niekto bude pytat. My sme v DE. A ano, mame tento nezmysel uz niekolko tyzdnov. MHD len ockovani, vyzdraveni alebo testovani. Zial.

kikus7
8. dec 2021

@yanni Lenže kde sa má otestovať človek, ktorý žije v obci, v ktorej nie je MOMka? A tento človek možno nemá ani auto, resp.vodičák. Toto nedáva logiku. Lebo dnes si viacerí myslia, že auto má hádam každý, že každý šoféruje, že každý vlastní smartfón s xxx aplikáciami v ňom... Ale chápem, xx ľudí toto nerieši, lebo hľadia len na seba a nie na to, že niekto nemá inú možnosť. Čo je veľmi smutné. Z našich sŕdc sa, žiaľ, vytratila empatia, láskavosť, pochopenie...

bluka2
8. dec 2021

@yanni presne, aj vo Frankfurte to už dávno je, takže sa stavím, že aj na Slovensko to príde

bluka2
8. dec 2021

@kikus7 no asi myšlienka toho je, že sa môže dať zaočkovať.
Okrem áut sú aj bicykle, napríklad

vevesh
8. dec 2021

@kikus7 tak to ich netrapi- mam totizto tento problem- najblizsi test 15 km a ani do autobusu nemozem nasadnut🤐🤐🤐

kikus7
8. dec 2021

@bluka2 Bicyklom 20 kilometrov do práce v zime? Alebo do momky? Asi si robíte srandu. A každý sa očkovať nechce dať. Napr. moju babku na tretiu už nik nedostane, lebo stačilo jej po druhej, čo zažila. Očkovanie je stále dobrovoľné. A to, čo je dobrovoľné, nemá byť nijako sankcionované a niečím podmienené. A argumenty typu veď sa dajte zaočkovať... No kto sa dáva očkovať len kvôli cestovaniu či takýmto "benefitom", to asi nemá v hlave poriadku. Ja som sa dobrovoľnými vakcínami dávala očkovať vždy len kvôli zdraviu a nie kvôli takýmto "benefitov" či kvôli ľuďom, ktorí ma k tomu nútili. 😉

kikus7
8. dec 2021

@vevesh Samozrejme, viacerých to netrápi. Dnes je v móde len irónia, egoizmus a arogantnosť. Ľudskosť, pochopenie a empatiu viacerí už nepoznajú. 😞

vevesh
8. dec 2021

@kikus7 tu nejde o egoizmus, ale co najviac opichat, aby cisla boli vysoke. Ich tabulky nepustia🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

bluka2
8. dec 2021

@kikus7 ja sa k morálnemu hľadisku nevyjadrujem, len píšem,co je zrejme myšlienka za tým a srandu si vôbec nerobím. Takže ešte jeden pokus: áno, na bicykli sa dá ísť aj v zime, aj 20 km. Na taxíky neviem, či sa to pravidlo na Slovensku vzťahuje, lebo ak nie, aj tie to je ďalšia možnosť