Baby neviete náhodou ci ma zoberie šofér keď niesom testovaná ďakujem
v autobusoch sa nič také nepreukazuje... takže kľudne môžeš cestovať.
Boze zeny ved to bol len navrh nic este neschvalili🙄🙄
@cocolino234 autobus
@deti95060810 ďakujem pekne 🙂🙂
@bosorka2302 Hádam ani neschvália takú sprostosť. Nie každý má auto. V nie každej obci je momka. A ak neočkovaný ide do práce, tam ho otestujú. Lenže do práce sa musí nejako dopraviť (niektorí autobusom, vlakom).
Bude sa to ešte len schvaľovať, ale nemalo by sa jednať o MHD.
@yanni Lenže kde sa má otestovať človek, ktorý žije v obci, v ktorej nie je MOMka? A tento človek možno nemá ani auto, resp.vodičák. Toto nedáva logiku. Lebo dnes si viacerí myslia, že auto má hádam každý, že každý šoféruje, že každý vlastní smartfón s xxx aplikáciami v ňom... Ale chápem, xx ľudí toto nerieši, lebo hľadia len na seba a nie na to, že niekto nemá inú možnosť. Čo je veľmi smutné. Z našich sŕdc sa, žiaľ, vytratila empatia, láskavosť, pochopenie...
@bluka2 Bicyklom 20 kilometrov do práce v zime? Alebo do momky? Asi si robíte srandu. A každý sa očkovať nechce dať. Napr. moju babku na tretiu už nik nedostane, lebo stačilo jej po druhej, čo zažila. Očkovanie je stále dobrovoľné. A to, čo je dobrovoľné, nemá byť nijako sankcionované a niečím podmienené. A argumenty typu veď sa dajte zaočkovať... No kto sa dáva očkovať len kvôli cestovaniu či takýmto "benefitom", to asi nemá v hlave poriadku. Ja som sa dobrovoľnými vakcínami dávala očkovať vždy len kvôli zdraviu a nie kvôli takýmto "benefitov" či kvôli ľuďom, ktorí ma k tomu nútili. 😉
@kikus7 ja sa k morálnemu hľadisku nevyjadrujem, len píšem,co je zrejme myšlienka za tým a srandu si vôbec nerobím. Takže ešte jeden pokus: áno, na bicykli sa dá ísť aj v zime, aj 20 km. Na taxíky neviem, či sa to pravidlo na Slovensku vzťahuje, lebo ak nie, aj tie to je ďalšia možnosť