neviete mi niekto poradiť ako by sa dal dať znovu aspoň troška do pôvodného stavu bavlnený sveter, ktorý sa mi po praní na niektorých miestach roztiahol a na niektorých spral? Neviem ako sa mi dostal medzi normálne prádlo a ja som si toho nevšimla, tak som ho oprala asi na 40 stupňov a zdá sa že je po ňom. Skúšala som ho znova oprať v rukách, slabo prežehliť, ale je stále rovnaký. Uplne nový,značkový krásny sveter.
Mne sa tiezstalo,ze som detom prala svetrik z tesca a ked som ho vybrala bol dobry akurat hrackarskemu medvedikovi,takze dostal novy svetrik a ja odvtedy sveter z tesca nekupujem.
Ahojte vsetci prosim o radu kupila som si kasmirovy sveter hriesne drahy a neviem ako sa dostal do pracky a vypral sa na 30 a je drobny ako ho dostat do povodneho stavu vie niekto dakujem
R.I.P sveter - tam uz pomoze len zhlboka dychat a vacsi pozor pri buducich praniach - mna tiez minule skoro svihlo ked som mm vyprala tak fajn jeden sveter, ze teraz ho nosim ja - jedina utecha zbehol sa rovnomerne 😎 a pamatam sa ze raz moja mamina vyprala sveter tak ze sa hodil do vybavicky pre novorodenca 😀 😲